9

Глей сега!

преди 3 години

Министрите отговорни за сделката с Майкрософт и проекта ИКТ в образованието - всички бяха на Сакскобурга -на образованието, на здравеопазването, на финансите и на високите технологии! Саксии излиза невинен , че министър председател е бил СтаниШев, ама не е! Хубав момент за него да топне "комунистите дето убиха тате" ама е той, той им е кукловода! И едни 500 платени отгоре!

8

Додо

преди 3 години

Мммм, браво! Още една причина ЕС да приема сирийски бежанци с отворени обятия!

7

Анонимен

преди 3 години

Доган обедня...

6

Анонимен

преди 3 години

ТЕ САМО ДА ПРОДАДАТ ДРОГАТА В ЕВРОПА И СА ПОЛУУНИЩОЖИЛИ ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА,КОЕТО Е ТЯХНА ОСНОВНА ЦЕЛ/на мюсюлманите/ОТ ВЕКОВЕ!НИЕ ЗАЩО БЯХМЕ ПЕТ ВЕКА ПОД ТУРСКО РОБСТВО И НИ ПРЕЧЕХА/и до днес с други врагове на християнството-атеисти,сектанти,с камуфлаж/ДА ИЗУЧИМ И ПОСЛЕДВАМЕ ХРИСТИЯНСКАТА РЕЛИГИЯ ПОДОБАВАЩО,КОЕТО Е ФЕНОМЕН? РАЗБОЛЯВАТ НИ,ОГРАБВАТ,ИЗБИВАТ/с радиации,вещерство-феноменално в БГ,т.н.паранормално унищожение,химикали и т.н./!НАЗНАЧЕНИ СА 24ч.ПРЕСЛЕДВАЧИ И УБИЙЦИ! НИКОЙ НЕ ГИ СПИРА!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Имаше предаване преди години по Нешънала или Дискавъри, там казваха че наркотиците били бизнес за 300 милиарда.Мисля че сега бизнеса им се е разраснал на 1 трилион.

4

Анонимен

преди 3 години

Копирана новина от други сайтовеАко спрете да копирате и още утре сте умрели от глад особено сега покрай тас Корона

3

..

преди 3 години

До ГиналЕлка пише, тя не чете :) Да го четат глупаците :)

2

Абе

преди 3 години

Василева, погледна ли какво си написала.. пак?

1

Гина

преди 3 години

14 това или 14 онова не ми стана ясно. Само дето италианците напълниха хазната бързо.