73

Анонимен

преди 3 години

Най -най сме

72

Анонимен

преди 3 години

И най-умни сме *** смешни всичко сме най

71

Анонимен

преди 3 години

До 19 има полза от силикон искаме силикон а не празно

70

Анонимен

преди 3 години

До 69 ти не си бил не само не си барал жена а си на 120 години и са те праскали отзад до 72 знаем си ,че сме топа на топа *** и други какъв фитнес бе ти си ходи на фитнес

69

До Анонимен 77

преди 3 години

Габриел Гарко е онзи, който изпълнява главната роля в сериала "Въпрос на чест", даваха го не много отдавна.Венци Божинов е онзи, който изпълнява ролята на Наско, наричан също и "Малкият принц" във филма "Голямото нощно къпане" (два пъти го повтаряха през последната година по телевизията), а също и ролята на Андро с прозвище "Хубавият" във филма "Лавина". Като студент го снимаха в ролята на Ангел Кънчев в "Записки по бълг.въстания". За тези се сещам в момента.За останалото си прав.

68

Анонимен

преди 3 години

Вие май не сте години по света. Много добре са си българите, не отстъпват на останалите държави в Европа. Виждали ли сте на какво приличат американците? Не искам да сравням с други раси, защото тук вече зависи от гледната точка.

67

Анонимен

преди 3 години

До Продълж. на 75 и 76Не съм се интересувал от тези персони, но знам че психически сринеш ли се, не само алкохола ще те убие.Момчето от село Рупча как си отиде...а беше против комунистите, разбра на къде отива БГ на "прехода" и се "самоуби"....Като си спомня какви надежди имаха хората когато бях малък, излизаха по половин милион да протестират, сега не вярват на нищо.

66

Продълж. на 75

преди 3 години

... и Иван Иванов успя да се наложи като секс символ в българското кино от края на соца.Венци Божинов го разпределиха да играе в Пернишкия театър, макар че живееше в София. Снимаха го в едни от главните роли в няколко филма и в поне още десетина филма във второстепенни роли.Венци нямаше конкурент по физическа красота, имаше и огромна личностна харизма. Не познавам друг мъж, който така да е подлудявал жените, които го познаваха лично. Но алкохолът го унищожи и вече не е сред живите.

65

Днес едва ли има

преди 3 години

по-красив мъж от Габриел Гарко, някои го пишат ГабриелЕ. Но и той, като мина 40 г., започна да губи от блясъка на външния си вид, макар че все още е доста привлекателен.В началото на 80-те години на 20-и век у нас започна да добива популярност един актьор, роден 1953 г. - Венцислав Божинов. Мнозина твърдяха, че силно прилича на Ален Делон в най-младите му години, макар че българинът беше черноок и с ръст малко над 190 см. Имаше огромни шансове, но беше пиянде и Иван Иванов успя да се наложи

64

Шоп от Шоплука

преди 3 години

От нашето по-убаво нема,е па нема!

63

Анонимен

преди 3 години

В акъл, никога не сме се отличавали по нашите ширини, за мнозинството говоря.Обаче майтапа настрани, българките си имаха телосложение, сега са грухти повечето, но така е когато се храним с глутен-млутен и темподобни...Да живее Макдоналдс и себеподобните, не че от магазина повечето продукти не са същите шитове.Сега сме плондери, не сме красиви, за умни...нямаше да сме последни в ЕС ако бяхме, но ние си го знаем :)

62

Анонимен

преди 3 години

За хубави, да, мн по-добре сме от немци, чехи, сърби, франсета, испанци, португалци, англичани, гърци, арменци, грузинци, турци (извън сериалите). Приличаме си с Италия и Хърватия. Други хубави, но различни(по-руси) от нас са Прибалтика, Швеция, Полша и Словакия, Украйна. В Русия само жените.

61

Анонимен

преди 3 години

Като гледам колко гледат турски сапунки и слушат чалга били сме най-умни. Някога...

60

пияница мистик

преди 3 години

Има уникално красиви българки. Не от медийните кокони, разбира се. Бил съм със зеленоока мацка ескорт, дето не знам коя от "известните" българки може да и стъпи на пръста и то без да е с грим. Но средностатистически не седят така нещата. Разкарайте се по 1 час в центъра на София, после в Мадрид, Париж или Милано, още по-хубаво поживейте там и ще видите разликата. Поддържани кожи, перфектни зъби и като цяло излъчването им е някак по-цивилизовано. За мен европейките са по-красиви от българките

59

Анонимен

преди 3 години

Най-умните (само евреите са по-умни от нас)със супер красиви жениа ЦУМ-а беше "най-големият магазин на балканския полуостров"Също по принцип сме си велики.. ей така просто велики защото сме

58

Анонимен

преди 3 години

Имаме си хубави и грозни като във всяка друга нация! Имаме си умни и отвращаващо плиткоумни субекти като при всяка нация! Имаме си природно интелигентни и облъскващо прости хорица - като във всяка друга нация! Не е добре да си с преповдигнато самочувствие нито пък да си клекнал като в нужник! Който живее в реалността е най-красив за себе си но и за околните!!!

57

булгар булгар

преди 3 години

*** красиви сте бе, убафци, улични превъзходни. Пийте по малко ракия и влезте в диета, че като ви гледам децата само, след едно поколение и 72% ще е малко.

56

Анонимен

преди 3 години

За българките - *** дойди.Ама българските мъже чегъртат дъното.Достатъчно е да погледнеш през прозореца и 9 от 10 мъже приличат на коледни прасета. И като гледам не им дреме - самочувствие до небесата.

55

DR

преди 3 години

Малий, когато грозен народ като българския...и няма какво да се лъжем, ориенталска мутра е характерна черта при 90% от мъжете, жените - *** дойди... си мисли че е красив. Олеле!!!

54

Анонимен

преди 3 години

Българинът в това число и в женски род е генетично красив,ако имаше средна класа тоест малко повече пари щеше да се поддържа и обръща повече внимание на себе си....