32

Анонимен

преди 3 години

По каква причина сега този човек няма да каже на тъпите прокурори, че е забравил кода?

31

Анонимен

преди 3 години

Защитата на тези телефони е непробиваема. Пин кода не е 0000. Прокуратурата е безсилна срещу това

30

Анонимен

преди 3 години

Евреите отключват всичко срещу 250к на бройка. В САЩ масова палзват технологията им, но си траят за да си мисли плебсът, че е защитен.

29

Анонимен

преди 3 години

Нали нямаше нищо трудно за възстановяване дори когато супер дисковете запушиха от прегряване на суперкомпютъра за регистрации как ригистри по назначение за регистрирани информации за запазване и препредаване за осведомяване.

28

Тулуп

преди 3 години

Доле Гешеф

27

ПроСоТо

преди 3 години

До Чиновникне съди за другите по себе си,врътко!..ти не си опазила твоята си дупара,а си седнала да са тръшкаш за чуждите..

26

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Резултатът от сблъсъкът от двете крила на Олигархията у нас или две масонски ложи, става все по-ожесточен, което е добре за нас. И двете ни мразят еднакво, но ние хитро подкрепихме едната, напомпахме я с "качества" и енергия, които тя самата, не притежава. И тя тръгна на война. Разбира се, имаше и негативни ефекти за нас, след като определени екземпляри като въпросният се осъзнаха,че ние ги боднахме в дупето подло;))) Боли ли, *** пеейраска?А? Боли ли?;)))

25

Анонимен

преди 3 години

Цирк "Балкански" в пълен блясък.Простотията на власт в България! Лесно е да си *** и ***,казва Гешев и за това се правел на такъв! Но дали само се прави!?

24

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да си говорим др. Радев е покровител на убийците от НСО и крадците негови секретари. Срам и позор и се полага затвор.

23

Анонимен

преди 3 години

Вкарайте в затвора главата на октопода Радев руския резидент в България

22

Чиновник

преди 3 години

До ПроСоТоКакво става бе, товарищ? Влезнало ти е нещо у дyпapaта и се врътка 200, и не можеш да си намериш място, а?

21

Човек

преди 3 години

Е гати държавата..,,,,,! Всеки ден тия ни занимават с *** неща е до кога бе.И на хората им писна. Но нещо се мъти по всичко личи.

20

Я

преди 3 години

Много червени застъпници. Нашо лошо нема. Предатели Антибългари.

19

Тъпи прокурори

преди 3 години

В тази статийка са спестени някои от безумия та, които прокурорите пуснаха в с водката.Какво трябва да значи 'умишлена манипулация'?Тоя тип не е обвиняем (какъвто и да е). Естествено е да не иска да дава лична информация на каскетурата.Гешев му се иска тоя направо да подпише самопризнания.

18

Анонимен

преди 3 години

Щом Дончев поризна,че снимките и записите на мутрата са автентични,повече доказателства не са нужни.А и вожда сам призна индиректно,че са истински,не желаейки да бъдат тествани в независима лаборатория.Но пък стана за смях на цяла Европа и не само.А колегата унгарец и колегата немец,които ги е е...с 200 едва ли ще му простят и забравят.

17

Анонимен

преди 3 години

И къде е доказателството за престъпление?Че някой си е човъркал в собствение телефон ли?Е как баш този телефон за който има заповед за изземване?

16

Анонимен

преди 3 години

Бойко е освирепял от резила със записите и е развъртял бухалката си Гешев.Но бог бави,но не забравя.Народа също.Ще дойде видовден за всички крадливи герберунгели.

15

Sichtpunkt

преди 3 години

Щом са правени опити за унищожаване на уличаващи във вина доказателства, значи не им е чиста работата. И още по-важно е че Зеленият пъпеш също е замесен в схемата или най - малко е знаел, щом бобоков е молил Узунов да ходатайства пред Радев!Кой ми цапа гащите! Ха ха ха

14

ПроСоТо

преди 3 години

До Reptileабе,нали първата работа на гешеф беше да атакува имунитета на президента?!..-какво стана?Па и друго:-Снимките и записите са направени от лице,имащо абсолютен достъп до будоара на Тиквата,а това няма как да бъде лице,на което Мутрьо да нема пълно доверие...Нещо повече:-Може и снимките,и записа да са поръчани от самия бориссофф ,за да "обвини" Президента в мръсотийски дела,на които Банкянския Ше. е майсторЗа това Боздугана му се прави на ни чул,ни видял..

13

Анонимен

преди 3 години

А ББ и Вл.Г кога?