12

Як купон

преди 3 години

Ооо, аз и без корона-вирус като мина през ресторант и 2 дискотеки за една вечер, такава симптоматика развивам, че направо съм за интензивното. Този леко се е разминал с една хрема.

11

Анонимен

преди 3 години

Мой познат исках да кажа!

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Да, някои са и без това...Мой насилиха да постъпи в болница с НУЛЕВА СИМПТОМАТИКА. Нали и клиничните пътеки трябва да се вземат!

9

Анонимен

преди 3 години

До пхххИ като ги заразят какво?! Хрема, болки в гърлото и кашлица. Съгласен съм с 3, позволихме на хипохондриците да ни налагат своето и да живеем според тяхното психическо заболяване. (Всъщност съм наясно че сте отровни ***, защото вече и един човек не познавам който вече да се връзва на тази глупост)

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3 кой с болки в гърлото и с температура е в болница ?

7

Анонимен

преди 3 години

Ей кога ще дават парите от съюза, че пак искат да побъркват хората. Сега и децота погнаха. Само че да не забравят, че тия младежи могат да гласуват, както и че те са утрешните началници. Така че и добр по-полека с тормоза към тях, това не е баба ти дето гледа нова и слуша покорно какво и се нарежда.

6

пххх

преди 3 години

Кво се хилите? Не е смешно. Заради едната *** вечер, да изпоразят всичко. Ами ресторантът, в който са били? Ами гостите на бала - роднини и т.н. Правителството сгафи в много отношения - с отварянето на детските градини, с баловете, с ред други неща.

5

хахахаха

преди 3 години

имАло ли законно основание?! а хората в спешно и реанимациите да ви дондуркат

4

Анонимен

преди 3 години

Това меко казано е ***...отия, а всъщност си е откровен тормоз над населението!

3

Анонимен

преди 3 години

И откога, и защо с болки в гърлото и температура човек отива в болница? Ежегодно всеки човек минава през такива симптоми. По няколко пъти. Срамота! Циркаджии!Тези циркове са некадърно изпълнение на едни хора, които сеопитват да успокоят хипохондриците у нас, че ги пазят от нещо. Защо позволихме на хипохондриците да определят какви ограничения ще се правят нанормалните хора?

2

Купона ме влече бабо

преди 3 години

Абитурент от covid даже няма да се разболее и няма да умре! За баба му не е сигурно!

1

Анонимен

преди 3 години

Смях.