98

ПИшете

преди 3 години

НАПИШЕТЕ В ТУБАТА - ФОНАДАЦИЯ ХАНС ЗАЙДЕЛ ПЛАЩА НА ГЕРБ МЕСЕЧНО

97

Анонимен

преди 3 години

"Гърция въвежда електронно заявление, всички чинно попълват, никой нищо не казва, като минат оттатък, плащат такси за магистралите, счита им се за най-нормалното нещо", каза Борисов.Спазват и нищо не казват, защото имат държава. А тук като гледаме как караш жипката с няколко министри вътре в нарушение на сума закони, как да спазват. Дай пример за спазване на закони.

96

Д-р Съчманлиев

преди 3 години

А като свърши срока на мерките сещате се какво ще последва. Това е все едно да държиш болен човек на морфин и като го спреш, агонията е неизбежна.

95

Вижте снимката

преди 3 години

не е ли *** тиква? Мутрата премиер , няма аналог в световната история , и това трябваше да се случи на клетата ни държава. Мутра да ти е премиер.

94

Тъпата Тиква

преди 3 години

Навсякъде в сайтът , където е споменат - ТЪПАТА ТИКВА - всичко е изтрито. Политкоректност. ГЕРБ си пази властта със зъби и нокти------*** ТИКВО дано народът направи това , което трябва с теб и хунтата ти! ....А именно да гласува демократично да ни управлявате още 1000 години. това може и да не го изтрият......

93

Ха-ха

преди 3 години

Гърция е държава,заслужаваща някакво уважение,не е като Бойколенда.За съжаление...

92

Анонимен

преди 3 години

С мешник гербераст Мухобоико време е народа да те измете недоразумение крадливо кво стана с тока ве защо има увеличение *** мухълбоико !!!

91

Анонимен

преди 3 години

*** гербераст Мухобоико време е народа да те измете недоразумение крадливо кво стана с тока ве защо има увеличение *** мухълбоико !!!

90

Наблюдатели от ЕU

преди 3 години

Борисов, корумпираните му банди и олигарсите му, трябва да бъдат подведени под отговорност в международния съд.

89

Анонимен 91

преди 3 години

Некадърника Борисов е най големия крадец, нискоразрядна мутра която унищожава Българския народ.Бивш комунистически кадър с партийна книжка и най мразения и ненавиждан управлявал досега.А ти продължавай да втълпяваш колко са лоши комунистите от БСП пред комунистите от ГЕРБ, вече никой не се връзва.Двете комунистически партии БСП и ГЕРБ са еднакво вредни за България.

88

Анонимен

преди 3 години

Бойко е най-добрия премиер след Стамболов.Комунисти, мафиоти и гладни андрешковци да мълчат. В България вече има средна класа собственици, който няма да позволят червени хайдуци с руски *** да се разпореждат с живота и собствеността им.Така, че комунисти, мафиоти и гладни андрешковци ... ВЕЧЕ НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ВАС!

87

Икономиста

преди 3 години

Добре ,че е ЕС то живи здрави да са.

86

Анонимен

преди 3 години

Кво запазил освен чекмеджето, народа тепърва ще се гърчи от глад, чрез нашите фирми отидоха парите в офшорки, народа отива да бере ягоди, колкото е останал изобщо.

85

Един тулуп

преди 3 години

Не разбирам защо парите по тази помощ се дават на работодателитем, а не на работниците ?Може би има идея, защото се дават на правилните работодатели.

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Цял ден ,по ТВ и Радио, говорят за 160 000 хиляди ,тука лъснаха бастуна на Тулупа ,с 300 000 хиляди . Какво да очакваме от *** и СМРАД ,освен лъжи ?

83

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов е най-крадливия и нагъл човек на земята! Впил се е във властта като кърлеж и смуче ли смуче сиромашка кръв!

82

крадлив тулуп

преди 3 години

тоя крадлив *** явно няма да подаде оставка докато не бъде изритан в mлъcmuят заgнuk вън от спалнята с пачките

81

100/00

преди 3 години

я по добре раздавай 100/0 така ще окрадеш държавата и раздадете пари законно

80

Анонимен

преди 3 години

Това 60/40 е още един начин мутрите да забогатяват за наша сметка'. Работещите нямат никаква полза от това.

79

ак47

преди 3 години

В *** акватория на славните ГРОБари ит Варна та юг по тъмно кафявото изобилие в морската вода се прилага правилото на многото лай.а!Не е важно колко си кадърен,най важното е ...колко си откраднал!Първи закон на ГРОБ!Кради,кради и пак кради,като няма народно проклетия,остава и кради по тепсия,това е орисия-втори закон на ГРОБ!Дори и на Седемте рилски езера с кражби можеш да правиш ЧУДЕСА!Трети закон на ГРОБ!