53

Анонимен

преди 3 години

Аз ви казах тук още при появата на Ковид, че от тук нататък това ще е бъдещето. Всяка година ще ни пускат по нещо, просто си го избийте от главите, че онзи живот, свободния - ще се върне. Тотално приключи. В следващите години ще се появяват все по-агресивни вируси /някои със сигурност ще са разработени/, докато се появи някоя "чума", която ще коси наред. Няма какво да се лъжем по тези въпроси.

52

И.Б.

преди 3 години

Уважаеми читатели, не ви карам да ставате вегетарианци, но ви съветвам най-чистосърдечно да престанете да ядете свинско месо и всякакви продукти от свинско месо като салами и т.п. Не съм привърженичка на религията, която заклеймява свинското, но в това единствено отношение е права.

51

Анонимен

преди 3 години

Мдам, вече вадят поредното плашило.

50

Анонимен

преди 3 години

Китайците са изостанал народ с ниска здравна култура. Хигиената им е под всякаква критика. Всичките им постижения са благодарение на крадени технологии. Икономиката им се държи на мизерно заплащане и нисък житейски стандарт. Промити червени мозъци

49

баба мара

преди 3 години

спрете да прибирате студенти от китаи защото сега ще ни докарат нов вирусзатворете границите защото след тези вируси няма да остане жив българин

48

Анонимен

преди 3 години

Много ясно че ще има ако пуснат полети от и до Китай. Такъв качамак ще настане че ще се чудим какъв вирус ни е тръшнал. КуРана Прасешки или сезонен от Калифорния. Абе изобщо ще стане манжаре с гроздаре. Прочетете последните страници от Библията. Там всичко е описано с подробности какво се случва със света в последните дни преди свършека. Само не се паникьосвайте ако прочетете съвпадения с това което се случва през последните години.

47

Анонимен

преди 3 години

Както казваше Киро Секирата от ТУ: докато има *** ще има кой да ги коли.Разбирай, докато има *** да вярват на лъжи ще има и корона вирус и свински грип и африканска чума. Може и данък извънземно да ни наложат - да ни пазят от извънземните! Нали не искате детските площадки да станат морги, а?!

46

Анонимен

преди 3 години

Когато Китай беше изолиран от външния свят по времето на Мао нямаше пандемии. Колкото повече Китай се отваря за света и обратно, толкова повече смъртни зарази ще получим.

45

ДА

преди 3 години

Значи,вече подозирам,че пръст имат вегетаранците!То не беше "луда крава","шап по овцете","птичи грип","свински грип",нещо да не пропуснах,някое животно!?Явно нещата вървят към тревопасене!

44

дЭдо БлЭк

преди 3 години

Следващата година, актуалните вируси с пандемичен потенциал ще бъдат - от Януари 2021 до Юли 2012 "Кокоши Сифилис". От Август до Декември - "Бичи трипер". Планираните пандемии за 2022 са "Врабчов Енцефалит", за 2023 "Кокоша цироза", за 2024 "Пилешка диария". На печелившите- Честито!

43

Споко

преди 3 години

Само Тръмп може да унищожи червения Китайски вирус!След 3-ти ноември всички червени вирусоносители международни бандити у пандиза.

42

uf

преди 3 години

"Обхвана хората до 20-29 г., смъртните случаи бяха при 60% от тях." Какво трябва да означава това? При хората от 20-29 заразени със свински грип през 2009 смъртността е била 60%? Не се връзва да е така...

41

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, българинът вечеси стои заврян вкъщи, щото мноого го е шубе - така че няма да хване нищо.

40

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, българинът не вярва в такива неща.Той, вярва, че като пие по половин бутилка домашна ракия на ден и никакъв вирус не го лови :)

39

Анонимен

преди 3 години

С короната не стана работата. Сега ще пробват със свински. Бил Гейтс и компания са инвестирали милиарди в десетки фирми в тая схема и ще драпат със зъби и нокти да си избият инвестицията. Това предпазни облекла, лекарства, ваксини, медицинско оборудване...отделно че и докато за запряни хората повече ползват и софтуерните им продукти, пазаруват онлайн, плащат електронно... от всичко това пак печелят същите тарикати защото и тези фирми са техни.

38

.

преди 3 години

До Анонимен 37Как какво? Ядем ги ние на запад! :D

37

Не се плашете

преди 3 години

Пускам лудата крава и ще помете всички грипове.

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Стара,но са я пипнали малко в лабораторията,за да убива. И то доста млади хора уби когато мина за пръв път.

35

Анонимен

преди 3 години

Явно коронавируса вече не е модерен и ще пуснат старата басня за свинския грип ахахах

34

Анонимен

преди 3 години

Ами милиард и половина са тези , всеки като се изчака по един път и ако акото тежи половин кило, това е 750 милиона килограма айна, това къде отива и какво става с него??Как няма да има зараза!