22

Марин

преди 3 години

Пълно безумие. не можаха да изтърпят още 30 дни да утихне всичко . голям зор отворят стадионите и нощните барове.Достраша го ББ за изборите и се предаде по натиска както обикновено . Ще му тежи на съвестта много човешки живота

21

Анонимен

преди 3 години

еи яж по малко ве виж на какво си заприличал ако искаш рецепта за отслабваме тя е 250 лева на месец като повечето пенсионери една кофича кисело мляко от два процента и един евтин хляб и така три месеца ще стане работата ако не ритнеш бакъра

20

333

преди 3 години

Никъде в Европа няма публика по стадионите...ние ли сме най-умните?Резултатът няма да закъснее

19

ДА

преди 3 години

До БеЯвно това е целта,да се сее вируса,да се затворим пак и да ни манипулират от телевизора!да няма протести и да се мълчи!да се слушка, а някаи ,които имат какво и ще папкат!

18

Анонимен

преди 3 години

Ехо , *** - няма как 12 000 фена да спазват дистанция, това са пълни глупости. Въобще не трябваше да се допуска публика. Държави с традиции във футбола и силни отбори и първенства на световно ниво играят без публика, тука нашите левундери не могат!

17

ДА

преди 3 години

Продължават неадекватните мерки у нас!какви стадиони се отварят,като след месец заради тях ,аз ще стоя затворен в къщи!На Боко му се рита мачле,затъжил се е.Ще следите,ама какво ще видите,ще се види след месец,некадърници ниедни!

16

Асенчо

преди 3 години

Аве пич цяла Европа играе без публика ти пускаш 20 хиляди и искаш да се спазва *** ли си ? Или има публика или няма

15

Пешо

преди 3 години

Борбата е за ПАРАТА,всичко друго е прах в очите на балъците.

14

Анонимен

преди 3 години

Само един факт е достатъчен, за да разбере човек, че мерките за мача не струват и тези хора не знаят какво правят. Казват, че хората ще седят през седалка на 1.5 метра. Всеки, който поне веднъж е бил на Националния стадион знае, че разстоянието между седалките е сантиметри, а не метри. Разстоянието през една седалка е не повече от 30-40 сантиметра! Влизане в стадиона също е предпоставка за проблем. Входовете са тесни и хората се струпват пред пропуските. По време на мача хората несъзнателно ще се скупчат при гол от радост. А връщането по домовете? Хората отново ще се скупчат по спирките, метро

13

GFR

преди 3 години

ПУДИГРАФКАТА МИНИСТЕР !......НА БАЦО СПОРТИЯ ТААШАК !.....

12

Бе

преди 3 години

На тия главочи акъл не можеш да им налееш, то е ясно - отсега се знае какво ще стане !

11

хахахаха

преди 3 години

дуг път. реанимациите пак ще опъват, заради тези...

10

залагам 10000 лева

преди 3 години

че ще бъде мазало (както на всека мач) и след мача съшия *** ще се покрие и няма да накажат нито финалистите нито ще спрат мачовете с публика. Това го гледаме от 30 години, знаем си политиците!

9

Анонимен

преди 3 години

От 30 години се съобразяваме с вируси като теб!А КПП-тата кога ги връщате?

8

К.зела кралев

преди 3 години

Плаши кучето със салам

7

Анонимен

преди 3 години

..И ще ви дойдат деновете на гости пред парламента, а ние ще ги подкрепим .. ох как чакааам .. ще ядете дървото много много скоро продажници и предатели ..

6

Иван

преди 3 години

А защо трябва да се рискува с толкова много хора. При 10 случая нямаше футобл при стотици пускаме публика. Популизмът е лош съветник в моменти на криза

5

Анонимен

преди 3 години

Следващата крачка, г-н министър, ще бъде футбол без играчи. Ще си останете с по 4-5 отбори в А и Б гупа (единият непременно ще бъдат Бистришките тигри) и ще ходите от МС и НС да им се радвате. Ние свикнахме на английски, френски и чат-пат немски футбол, така че БГ футболът не ни е интересен.

4

Анонимен

преди 3 години

Обръсни се бе, ***!

3

vlady

преди 3 години

Най-важно е да има достатъчно боеприпаси - бомбички, димки, факли и т.н. Чудесно би било да има красив спектакъл на трибуните с хубаво пого между агитките и полицията.