34

Нищо ново

преди 3 години

Ще научим ли някога кой организира палежа на бившия Партиен дом? Пред стотина зрители няколко човека с доста труд разбиват входната врата, а и до ден днешен не ги знаем кои са и кой ги е пратил. И след всичко това твърдим, че имаме работеща съдебна система и независими медии. Мижи да те лажем.Не е ли време да се възобнови това забатачено дело?

33

мак

преди 3 години

Ще се изчерпят думите в речника ни, за да кажем, какво мислим за тия ур.ди. Не им стига новата зала, съвсем ненужна, наскоро писаха, че сметката набъбва заради екстри, днеска пак. Нямат срам, безочливи са и сигурно ни се присмиват. Какво ще им направим? Ще спрем поръчки, ремонти може би? Толкова разходи, такъв лукс, а недостигат детските градини, болниците фалират, дали го има в нормални държави? И да направят площадка за хеликоптер, като някой припадне от преумора да го спасяват по-лесно.

32

85000 без ДДС

преди 3 години

С ДДС е точно една пачка от шкафчето на Баце + 4 банкноти.

31

Софиянец

преди 3 години

Цирка беше на ул. Найчо Цанов непавирана кална уличка сега е Булбанк и ул. Тодор Александров, новия цирк изгорелия е на Солни пазар ул. Позитано. и ул Хр. Ботев.

30

77

преди 3 години

До Факт , Циркът беше срещу Министерство на земеделието , дървена конструкция ,карето между ул.Позитано и бул.Хр.Ботев , пред Солни пазар.

29

Анонимен

преди 3 години

Търси се оборудване за дебелариума.

28

Анонимен

преди 3 години

Вместо да търсят 20 директорски стола, които да издържат *** поне 130 кила, парламентаристите да подемат инициатива за човешки образ. Все пак не е барбаронджийница.

27

Анонимен

преди 3 години

23- само за 2/3 години КОМУНИСТИТЕ ИЗТОЧВАТ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ, СМЕТКИ, РЕЗЕРВИ ЗА НАД 2 МИЛИАРДА ДОЛАРА СЛЕД КАТО ИДВАТ НА ВЛАСТ 1944Г, 1995Г/1997Г- МИН ЗАПЛАТА 5500ЛВ СПРАВКА С ГУГЪЛ МИН ЗАПЛАТИ ПО ГОДИНИ, И БНБ ОТНОШЕНИЕ НА БГ ЛЕВ КЪМ ДР ВАЛУТА 12.02.1997Г 1 ДЛ= 2965ЛВ- КАКВА ЛИ ПЕНСИЯ СА ПОЛУЧИЛИ БЪЛГАРИТЕ АКО ЗАПЛАТАТА ИМ Е БИЛА 1.8/3/5 ДЛ- 16 БАНКИ ФАЛИРАНИ, СПЕСТЯВАНИЯТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ ОБРАНИ, ФИН ПИРАМИДИ НИ ДОВЪРШВАТ, МАГАЗИНИ ПРАЗНИ, ХОРАТА УМИРАХА ОТ ГЛАД- ТОВА Е ЧЕРВЕНАТА ЛЮБОФФ

26

Румен Радев

преди 3 години

Другаре(и другарки де) щом е за партийния дом може!Нямате право да недоволствате!

25

Факт

преди 3 години

До "аа" - младежо, ти си от скоро софиянче и не ми казвай къде е бил цирка. Твоитеродители -селяни са си били още на село ,когато в София имаше цирк ,който беше срещу Партийния дом ( на 300 м. ) . Така че , трайте селяни, по-добре си стойте на село !

24

Бг против°

преди 3 години

Да си плащат от техния джоб, народа няма да плаща за тяхните капризи.Трябва ли всичко безплатно да им бъде?

23

до Сата Нато

преди 3 години

Този дом е правен с пари на членовете на БКП и този при лъвов мост който държава та взема 1923г.Обещавали са че в него ще има хотел в който членовете на партията ще могат да ползват безплатно което не е станало.Сега този партиен дом е даден на държавата (конфискуван).На пиши ми коя друга партия е направила партиен дом и станал след това държавен,СДС,на Царя партията,ГЕРБ всички ползват почти безплатно държавни сгради дори дават от тях под наем и печелят от това пари.

22

Анонимен

преди 3 години

Когато дойде демонокрацията, така наречените "демократи" ревнаха срещу десетината мерджана на властта. Оттогава насам се чудят какъв лукс да измислят за себе си.

21

Абе

преди 3 години

Струва ми се, че столовете не са достатъчно здрави !

20

комунист

преди 3 години

Колко добре беше навремето - никой не ни диреше сметка, нито ни питаше колко струват мраморните партийни домове !

19

Б. М. Б. - 61г

преди 3 години

Набъбва ми и чекмедженцето.

18

Анонимен

преди 3 години

"ще бъдат купени 80 офис стола с висока облегалка, които трябва да носят минимум 100 кг, както и 20 директорски стола с натоварване поне 130 кг."хаха не е ли по-добре да купят няколко бягащи пътечки, а за директорите по две хахаха

17

аа

преди 3 години

До ФактНа мястото на изгорелия цирк се вдига небостъргач. Изгорелия цирк е до сградата на КНСБ на Позитано. Дошъл си в София отскоро, но все още имаш да учиш. Включвай навигацията да не се загубиш.

16

Българин

преди 3 години

Да си ги платят от заплатите.

15

A

преди 3 години

До Факт 13Циркът, който изгоря, никога не е бил близо до Партийния дом. Нещо много, ама много си се объркал.