144

Анонимен

преди 3 години

Единствената причина Куба да е в това състояние е арогантната ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКА политика на САЩ. Защо империалистическа ? Защото политиците им се изживяват като империя която владее света . И никога няма да простят на Куба че не могат за притежават най- фантастичните плажове

143

до=133

преди 3 години

Наистина ли ми хвалиш живота в Куба?!Ти или си пълено куко, или и хабер си нямаш как се живее в Куба!Куба е толкова пропаднала че идея си нямаш!Там няма нищо,ама като се казва нищо значи нищо!България в най лошия си период е била светлинни години пред Куба сега!

142

Анонимен

преди 3 години

До вчера пишехте какъв нечовешки тираничен режим има в Куба, сега изведнъж Тръмп е лош, че поддържа ембаргото. Обама Барак, ако беше добронамерен, можеше по хиляди начини да прекрати студената война срещу Куба, но единствената му цел беше да пуска мигранти, тоест бъдещи гласоподаватели.

141

Анонимен

преди 3 години

По *** от кубинците на света няма!За 60Г. Куба да е най малкото два пъти по добре от Флорида ,ама нали и там си имат *** комунисти та за това нека си го духат сами!

140

Martin Bormann

преди 3 години

Странно е, че през цялото това време янките не можаха да докоснат Фидел Кастро въпреки, че е толкова близо до тях. Даниел Ортега беше свален в Панама за 48 часа за много по малки провинения а куба е в списъка на "терористични държави" и си позволява да сваля американски самолети не веднъж. Когато янките искат да раздават правосъдие в района обикновено го правят и никой не може да им каже нищо. Май не всички Руски ракети са премахнати през 1962, на там вървят нещата :))

139

Анонимен

преди 3 години

Айде пък сега- да плачем или да се радваме, че толкова продължава това ембарго? Полетите м/у двете страни ги няма, но всеки който иска да посети Куба , отива до Мексико, или лети от друга страна, това всички хамерикани го знаят. Колкото до живота- супер евтини жени, алкохол и храна, това нима е плюс?

138

133

преди 3 години

В Сащ съм виждала много хора които живеят като скотове. В Куба съм видяла хора които живеят бедно, но живеещи като скотове..категорично -не

137

Естествено

преди 3 години

Американците никога няма да си простят че най - хубавите плажове и прекрасен остров се осмели да им се измъкне . Вечно ще ги мразят , че не ги притежават .

136

Анонимен

преди 3 години

До 131. И каква гордост имахме в соца. Като ме срещнеше чужденец и ме пита , какво е това- посочва мавзолея. И аз се чудя ка по просто да му отговоря. И ако и пита каво има вътре се изпотявам.

135

Анонимен

преди 3 години

Така са си свикнали в мизерията , че могат и да изостанат във всичко. Да заприличат на отелно племе след 50 години.

134

Калеко Алеко

преди 3 години

В това гробище на ретро-автомобили от 50-те години на миналия век, надживявайки 10 президенти на САЩ, едни островяни продължават да си живеят в романтиката на Хемингуей, откъснати от съвременния свят в своя резерват окичен със свастиките на "Че", Кастро и рептилите на един провалил се комунистически експеримент ... !!!

133

какво надживя

преди 3 години

какво е надживялаЖивеят като скотове на Куба

132

Анонимен

преди 3 години

До Аз:Това чест и достойнство са забранени, те са символи на тоталиризма

131

Аз

преди 3 години

Който е ходил в Куба знае че кубинците ще издържат още дълго , китайски компании са на всяка крачка ,строят жп линии ,пътища нефтени платформи пълно е с китайски коли и камиони и кубинците имат нещо което ние изгубихме преди 30г гордост и достойнство. Така че не ги мислете кубинците.

130

Анонимен

преди 3 години

Нищо чудно ембаргото да надживее и САЩ, така както е тръгнало.

129

Анонимен

преди 3 години

Да живее Куба!!!

128

Анонимен

преди 3 години

Янките не били дължали нищо, я пак? А опита за преврат? Чети - Кубинските имигранти са подготвяни дълго време в центровете на ЦРУ и са екипирани с оръжие от американската армия. Конфликтът завършва с пълен разгром на подкрепяните от САЩ сили и Кенеди трябва да плати 62 милиона долара, за да откупи пленниците.А следващите стотици опити да убият Фидел? А наскоро скандала с прикрития им кубински туитър зунзунео? А лъжите на Обама че ще им върне Гуантанамо?

127

Анонимен

преди 3 години

Днес американската блокада на Куба не е опасна, но е силна и дори ТРЯБВА да се засили още. Не може да има никакъв реверанс към комунисти и терористи.Никой не им дължи нищо на мимуните, да направят те икономическа блокада на САЩ тогава. Айде у лево!

126

Анонимен

преди 3 години

и защо не пишете че джото каза, че ще следва същия курс, значи Тръмп бил лош и да сложим джото че същия.А нещо за обонго дет махна "мокър крак, сух..", беше го яд на кубинците че му дадоха малко гласове преди, а после пък гласуваха за Тръмп. Кой ли изобщо чете дойче зелето, само си губи времето човек.

125

2

преди 3 години

До Lanхаиде и аз така