10

КАТ да се закрие

преди 3 години

Ако закрием КАТ, катастрофите ще намалеят поне два пъти, загиналите също ще намалеят поне два пъти. Защо е така е дълго за обяснение.

9

3M

преди 3 години

Важното е фаровете да светят, дори и когато автомобила е паркиран в гаража!

8

У

преди 3 години

И това въпреки "Акциите" , с които сектор Пътна Полиция доказват, че са нужни на обществото и че правят всичко по силите си и пр...

7

м дааа

преди 3 години

добре са го написали - само от застаряване и намаляване на населението трябваше да сме намалили смъртносттта с 20-30%

6

Анонимен

преди 3 години

То пък само това оставаше, да ги вкарате едновременно в двете статистики - ПТП, COVID-19. След тази жестока пандемия с невиждана ярост е нормално жертвите на ПТП да понамалеят.

5

Анонимен

преди 3 години

Абсолютна глупост при намаляващо население това незначително намаление на жертвите по пътищата си е почти нищо.

4

Анонимен

преди 3 години

Само фаровете трябваше да намалят жертвите по пътищата с петдесет процента, а то какво се оказа? Поредното ламбаролобистко законче на тиквата. Това чекмедженце да не се пълни с едната заплата. Да не говорим че годността на риванола, кислородната вода и бинта в аптечката имат пряка връзка със смъртността по пътищата, както и стикера за застраховката. Те хората са го казали преди векове, от който нищо не става, го вземат за кияк в милицията.

3

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че проблема е в пътищата,и не защото са лоши,а обратното.Именно лоши трябва да бъдат,толкова разбити,че да не можеш физически да шофираш с над 50км/ч по тях.Ние българите разбираме единствено от тоягата,това си пролича и от ситуацията през последните месеци.Само диктаторско управление ще ни оправи,страх,пропаганда,екзекуции на живо в 8 вечерта по нац.телевизии,тайни полиции,поощряване на доносничеството.

2

Анонимен

преди 3 години

Проблема е,че хората масово изпростряха,шофират неадекватни,дрогирани,пияни. Смятат се за безсмъртни,качвайки се в 10+ годишните си таратаики.Понаправиха се и пътища и някои ги използват за ускорителни писти към небето.Контрол няма почти никакъв,да не говорим за събираемостта на налаганите глоби.ГТП е смешен (онзи ден регистрирах кола с неизправни спирачки минавайки преглед на каналите в КАТ,представете си за какво иде реч в кварталните гаражчета).Няма никаква толерантност на пътя...

1

Спешни мерки

преди 3 години

Да се забрани автотранспорта за три месеца, пълна карантина. Така ще могат да се оправят кривите магистрали и дупките по пътищата.И най вече, за радост и удоволствие на всички данъкоплатци, инспекциите с тиквената жипка, най после ще престанат.