115

Анонимен

преди 3 години

обиколил съм почти цялата европейско крайбрежие Средиземно море , Югоизточна Азия и Индийски океан, и никъде ... НИКЪДЕ!!!! ако съм сядал с консумация на крайбрежно заведение не съм бил таксуван допълнително за удоволствието да седна на стол, шезлонг , табуретка, шалте или каквото и да било!!!!това си е пълна гавра с клиентите!!!!

114

Милиционер

преди 3 години

Дано фалираш барбарон такъв! Пожелавам ти го от цялото си сърце. Дано никой не ти стъпи в това пошло заведение. Клиентите ти да са само мутри, които да те тормозят с рекет. 12лв от 75лв сметка за тоя мръсен стол. Ще има да чакате туристи самозабравили се печелбари. Само гърците ще ви оправят вас.

113

Анонимен

преди 3 години

Като гледам какви са балдахини, барбарони, хамаци, палми, ВИП зони, ще кажеш че си в Дубай или някое извънземно място... а то си на черно море. Някакси не ми се връзва всичката тая помпозност. Абе какво му трябва на човек бе хора? един чадър, една кърпа и хубаво слънчево време, това е! Всичко друго е показност и избиване на комплекси, аджеба вижте ме кой съм аз. Палячовщина.

112

Ани

преди 3 години

Малеев, как са ми изтрили коментара... Бях го написала и по рано и сега пак: БОЙКОТ, БРАТЯ БЪЛГАРИ! НИЕ ДА СПАСИМ ТЯХ, А НАС СЪС ЗАПЛАТИ ОТ ПО 600, 700 ЛВ. КОЙ ЩЕ СПАСИ! НЯМА ДА ИМ СТЪПЯ....!!!!

111

Анонимен

преди 3 години

Лошото е че заграждат и ползват обществени пространства. Тогава възниква въпроса Защо и Как? И отговорът е бизнес-моделът е такъв - разрешено от някого и напълно законно. И 6-те лева за барбарона са разрешени от някого и са законни - част от общия бизнес модел.

110

Анонимен

преди 3 години

Ей това най-много ме дразни, както по морето, така и в цялата държава, като се почне от някое тъчово кафене и се приключи с министерските постановления - всеки гледа някак тихомълком да ти пробута нещо със ситен шрифт и да те прекара. Само трябва да гледаш, брате, по цял ден, няма ли някой нещо да се опита да те мине.

109

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124Кажи ми къде в София ти искат такса стол, когато седнеш в заведение?

108

Анонимен

преди 3 години

"Клуб 35" на плаж Нестинарка е лицето на българския бизнес, това което правят там, го правят и в София.

107

някой

преди 3 години

Ше ми забива тоя ******к табели за некви си барбарони! Те са и куп други неща.Наглеци ве, после ходете да им давате парите си.

106

Анонимен

преди 3 години

От цялата работа разбрах да не стъпвам на Нестинарка!

105

Анонимен

преди 3 години

Мегалан вече не съществува, това беше най-добрия интернет доставчик в София. Мтел го купиха за да вземат клиентите и да го закрият. Пример как добра технологична компания в БГ става играчка в нечии интереси. Бизнесмените в БГ си гледат келепира точно като Бай-***.

104

Бай Иван

преди 3 години

Поредния селски тарикат...

103

Анонимен

преди 3 години

Този е нещо като бяха копърките при такситата едно време в София. Дребен малък мошенник, мътещ водата на големите риби. Не клиентите, а големите таксиметрови фирми решиха проблема с копърките в София.

102

Да се изгони ASAP!

преди 3 години

На този мошенник незабавно да му се спре концесията! Сега големи хотели търпят загуби от дребните му хитринки.Хората са дошли на почивка, не да се оглеждат къде има табелка с натпис - такса дишане или каквото!Който лъже на дребно губи на едро! Само че губи не само той, а целия бранш!

101

Анонимен

преди 3 години

Няма новина. Не е на плажа,а в заведението таксата. Който не го устройва да не му сяда на бубараците и толкоз. Все има неразбрали, че и акъл дават как се прави бизнес. Нека му остане празно заведението и ще смени стратегията. Иначе е насила, а така хубост не става.

100

Анонимен

преди 3 години

Това кафе на плаж Нестинарка е на "Клуб 35" - това е прочутото заведение в блок 35 в студентски град в София. Там са направили същото. Освен приземния етаж на общежитието са заели 10 пъти по голяма площ в междублоковото пространство която са оградили и ползват в маси и сепарета. А в началото тръгнаха с гейминг зала, после печат, интернет и прочее. Покрай "клуб 35" се развиха фирмите Mania и Мегалан в София.

99

Анонимен

преди 3 години

до 105 не имам пари ама не ми се давът пари за мисерни яденета ами си нося кутийките с пилешкоте пържоли и ориз а около мен мачкат мазни бургери за 15 лева а аз ям пържоли пилешко с ориз за 10 лева на ден

98

Чичо

преди 3 години

През османското робство са искали от българите да плащат данък,че Осман като ти изяде кокошката си е изтъркал зъбите.

97

Анонимен

преди 3 години

жалкото е че държавата налива пари на такива тарикати от нашите данъци , намалява им ддс което също е от нашите данъци , намалява им концесионните такси . и ето какво получава народа в отговор

96

...

преди 3 години

Ето още една причина, тоя да бъде разследван и вкаран в затвора. Освен че изнудва хората да му плащат нещо си, ами дава и подкупи. За изнудване и рекет и за корупция - в затвора веднага а не концесионер на плажа. Има още свестни хора в тази държава, но са много малко. Лично познавам двама полицаи. Единия е млад, от 3-4 години е в системата, но я му дай 20-50 лв. подкуп и директно си с прангите прибран. Другия е в друг град. Преценете дали е корумпиран, след като на баща си написа акт за колан...