8

Анонимен

преди 3 години

6ти, не бъркай републиката на чалгата която присвоява евросубсидии с тази държава която наливаше всяка година в евробюджета 15 милиарда които потъваха в джобовете на ланяните политически връзкари в миризливото ти общество! тия винаги сами са си финансирали всичко, теглят заеми, не субсидии като твоите избрани ***, така че не ги мисли!

7

Анонимен

преди 3 години

Това поредната шегичка ли е?Хахаа, майтап Уили. .

6

Анонимен

преди 3 години

Могат да си го позволят, те по принцип имат изградена инфраструктура, но могат да изградят още вече няма ЕС да им ги изгражда а те сами ще си ги финансират, дали днес или след години все от същия бюджет, работна ръка дали ще им дават помощ като безработица или като заплати пак е от същия бюджет, а пари в него има няма да задлъжнеят , очевидно само ползи има от тая идея.

5

Анонимен

преди 3 години

Британците и британките повече няма да се лаашкат на обществени места без пари, а за пари. Това ще заздрави икономиката, а производството на каапути ще е нон-стоп.

4

бай ганю

преди 3 години

това е най фалшивия премиер който някога британците са ималинапомня ми на нашите подобия на политици които са силни на приказки но всъщност са празен балонза да даде 6 трябва да ги вземе от някъде но каза ли от къде ще дойдат ? пореден заем? или орязване от други сектори?за великобритания това не е колосална сума с която да може да се стабилизира какъвто и да е сектор ако сумата беше 100 млрд да тогава е по сериознотук отново всичко е пореден пиар силни приказки фалшиви дела

3

Анонимен

преди 3 години

Пак ще копаят въглища и ще гледат овце.

2

Анонимен

преди 3 години

"Британец" ще означава беден човек от различна раса и цвят.

1

Анонимен

преди 3 години

Британският премиер оцапа гащите с Брекзита. Беше много лесно когато лъжеше какъв възход чака Обединеното кралство след излизането от ЕС, сега готви кризисен план след кризисен план, пък има и да връща 100 милиарда евро на ЕС.