6

ж

преди 3 години

Колко в същност са партиите, съюзите, движенията, обединенията и т.н. нароили се в РБългария? Откъде толкова средства за издръжка? Или държавата и тя има сметка от такива кърлежи? А иначе минималната заплата в РБ е 311 евро, минималната пенсия от м.юли ставала 128 евро. Значи пари има, но останалите - дадени на вълците и хиените.

5

Анонимен

преди 3 години

Чекмедже касичка, гардероб касичка.

4

Анонимен

преди 3 години

Много вождове малко индианец

3

Засега:

преди 3 години

Изборът е силна държава, докато се изградят условия за анархистично общество. Толкова за моя избор, но църквата ще я тормозя до дупка! Овци не ми трябват, трябват ми човешки същества били те под някаква форма на държавен контрол. Държавен не църковен!

2

Избор:

преди 3 години

Между силна държава, силна църква или състояние на анархия ако трябва да избирам Ви е много ясно, че ще избера състояние на анархия. Проблемът е във вашето разбиране за анархия, което граничи с гражданска война. Безвластието е нещо, което момченцата и момиченцета пишещи буквичката А и петарката не разбират. Правилото е просто: нямаш власт върху друго човешко същество, но ако то влезе в пределите на твоята свобода ти му отвръщаш със същата монета. Свободата е качество на анархията, свободията не!

1

да,да ама не

преди 3 години

ДРОМ не ги мислете! От 8милиона лева за пътеките до Рилските езера все ще заделят 10 000 лева за глобата! Ама за гласове по изборно време няма да останат!