66

Лопе

преди 3 години

Антимутаген, моме, венозно! Ако не ти помогне, то няма накъде повече да ти навреди!

65

Лопе де Вега

преди 3 години

Един оптимист в тази държава, ама нейното май е от глупост, или по-скоро: от платена глупост!?! Пожелавам й скорошна почивка на нашето Черноморие!

64

ОСА

преди 3 години

ЧАКА, НО ЩЕ ДОЧАКА КОГАТО СТАНЕ МИС СВЯТ

63

Анонимен

преди 3 години

Тези двамата защо са без маски, както и председателя си днес а и почти винаги. Гребери нещо двоен стандарт ли правите. Ебавате се с нас, но си ходете с маски вие на морето. Ние ще пропуснем и ще се въздържим, дома ще си седим.

62

Анонимен

преди 3 години

миризливите ланяни плажове заедно с миризливите ланяни хотелиери чакат клиенти след като миризливите ланяни политици им намалиха данъците защото трябвало да си изсветляват бизнеса. добре дошли в републиката на абсурдите!

61

Анонимен

преди 3 години

Чака туристи по море и по суша. С клюна ше ги лови

60

Handel

преди 3 години

Мда... наглостта и глупостта нямат край. Ти го плюеш, а то вика "Вижте каквъ хубав освежаваш дъждец вали! Тъкмо за туризъм!"

59

Анонимен

преди 3 години

Ми давай през любимите медии обходни маршрути за Гърция през Кулата и Маказа. И какво? Само през Капитан Андреево...***

58

Хахаххах

преди 3 години

Тази е много заблудена горката .

57

Веско

преди 3 години

Хората правят каквото могат. С ограничен бюджет как се изхранва цяло министерство? Че и работа да върши. Ще трябва да се вдигнат некои данъци за компенсация.

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонименами ако не дойдат организираните туристи с чартърите половин варна,половин бургас,цял несебър,цяло приморско,цяла каварна,цял созопол и т.н. ще останат без пукнат грош и ще трябва есента да ги приютиш и да ги храниш цяла зима...

55

Анонимен

преди 3 години

Някой интересува ли го това, ама честно? Защото аз лично се уморих да чета за тия туристи. И какво, ако не дойдат? ДРЕМЕ МИ, разберете най-накрая. Изобщо да не идват! Само ми пречат, и без това.

54

Bergen

преди 3 години

Всички страни затварят границите за британци, а ние ги каним.

53

Анонимен

преди 3 години

Спрете да го показвате това по нощите бре!!! Всички знаем как изглежда Никулинка (имам чувството, че образа й е дамгосан директно върху мозъка ми), не е необходимо да стресирате хората допълнително, и да публикувате нейни снимки преди лягане. Тя самата призна, че мъжа/жена й спи през две стаи от нейната, инак щял да загуби психичното си здраве. Имайте милост!

52

Реалноста

преди 3 години

До ХотелиерИ в коя подпорна стена се намира хотела ти ? А и няма как да не приемаш руски туристи след като те самите не искат да дойдат в хотела ти. Отдавна бедните руснаци предпочитат Турция за почивките си . Това лято ако изобщо имаш посетители, то те ще са пенсионери от Германия ... алкохолици от Англия и някой друг твой роднина от България дето ще иска да спи в хотела ти на аванта ... богати американски туристи.... хахахаха само в мечтите ти .

51

HeinrichHimmler

преди 3 години

Подобно заглавие имаше и преди няколко месеца.Вечният оптимист.. а туристите все по-малко. Кризата в туризма все по-задълбочена ... какво чака народът само не знам ?!!

50

Край

преди 3 години

Естествено че не само по морето и в София ще идват да видят живия Бай ***.

49

Каракочев

преди 3 години

А бе, тази има неотложна нужда от специализирана медицинска грижа.

48

Хотелиер

преди 3 години

Руски туристи не приемам. Руснаците са бедни в Русия средната заплата е 120 евро. В моите хотели приемам само богати американски туристи от Флорида и Калифирния и швейцарски туристи от Цюрих и Женева.

47

Анонимен

преди 3 години

Тая тотално е изперкала...!!!