12

Peter

преди 3 години

Seriously ? Това звучи на НЕновините...

11

Qwerty

преди 3 години

Сега ще ги видим колко са загрижени за служителите си. Щото като ги бяха затворили, всички се пишеха божи кравички и едва ли не само за благоденствието на работниците си мислеха...

10

Анонимен

преди 3 години

Скоро директно ще узаконят паричните потоци да отиват в конкретни физически лица. Много сме близо до това.

9

Факт

преди 3 години

А пък българите изобщо няма да са задължени да ходят на българско море ! За какво да ходят ,като порция от 10-на пържени картофчета е 10 лв. ? И няма място за личния чадър на плажуващия ? Е, добре , че строим пътища към Гърция. Скоро и варненци ще ходим на море в Гърция ! Знаем, че софиянци ходят главно в Гърция.

8

Диагноза

преди 3 години

Явно някой е решил да раздава народните пари на мутри и комунисти ! Помощи за истински разбойници, които безсрамно се подиграват на българите ! Българите ще накажат хората , които им се подиграват! Това е сигурно !

7

Евротуризъм

преди 3 години

Мярката за туризма в бг е 0.0/0.0.Добре че румънците не са много придирчиви и морето им е близо.

6

Анонимен

преди 3 години

Всичко можете да направите(да подкрепите мутрите), но не можете да накарате хората на сила да си похарчат парите при вас, ако ще кобила за министър да сложите.

5

Анонимен

преди 3 години

Медицинската комисия препоръча на УЕФА и през есента мачовете да са без публика.Бас държа, че парите са дадени на Борисов за да направят експеримента-мач с публика в 2 милионен град като опитните мишки сме всички софиянци.

4

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Двайте, давайте... пари има Меркел е пратила вчера ...Харчете, харчете ,харчете....че идат избори.След тях Време разделно на живо

3

Ужас

преди 3 години

А утре сутрин ще обявят нови 158 заразени и 7 мъртви. Поне така пише в worldometer. Да видим чуждестранни туристи през крив макарон. А на мутрите пари ще даваме, а те вдигат цените и реват.

2

Анонимен

преди 3 години

Всичко в услуга на мутрите и против здравето и живота на хората.

1

ВЪПРОС

преди 3 години

Може ли да повторите Новината още един ПЪТ .Не може да е вярно че Бизнеса ще прибере пари по Мярката 60/40 и няма да даде пари на Работниците ?