9

Европа

преди 3 години

Бог да ги прости,велики футболисти и истински МЪЖЕ!!!Интересно е какво биха казали на Бат Наско които си сваля гащите пред 10-15фена защото го нервирали,на Тити лигльото които преминава на червен светофар и слава Богу нямаше невинни жертви и на Емил Велев които кара пиян!!!!???Тези хора са резил за този отбор!!!

8

х

преди 3 години

Това да шофираш не е като да риташ топка. Иска мислене.

7

Анонимен

преди 3 години

Гунди е истински футболна легенда. Един негов незабравим гол на Уембли...

6

ДДРОнег

преди 3 години

Г-н Попов, моля да пишете грамотно, като Българин, а не като уличен гал-фон !!!Когато става дума за футболен отбор, "Левски" се пише с кавички, както съм го написал !!!Когато става дума за Апостола на свободата, най-тачения Българин, пишете - Левски !!!Не принизявайте България !!!Не принизявайте Вашата професия - журналистиката !!!

5

някой

преди 3 години

А Гунди е шофьор, оле, оле!

4

оса

преди 3 години

И ДВАМАТА БЯХА ЧУДЕСНИ ФУТБОЛИСТИ, ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ.ГОСПОД, В КОГОТО НЕ ВЯРВАМ НЕКА ИМ ПОЗВОЛИ ДА ПОЧИВАТ В МИР. БОГ ДА ГИ ПРОСТИ.

3

Анонимен

преди 3 години

Тези ми напомнят за нашите политици, които в деня на Апостола ходят да му поднасят цветя и трупат позитиви на негов гръб. В същото време, ако Апостолът беше жив, щеше да ги заколи всичките.Та и тези "сини легенди"// покланят се над паметта на Гунди, но нямат нищо общо с него...освен, че са част от същия отбор. Делата им...нищо общо с това, с което Гунди е станал легенда.

2

Анонимен

преди 3 години

Пропаднали aлкoхолици!

1

Анонимен

преди 3 години

Поклон!