104

Анонимен

преди 3 години

Изрелската пионка германия се прави на независима.

103

Munchen_DE

преди 3 години

Добро начало, тъкмо навреме дойде редът на Германия за европредседателство!

102

Анонимен

преди 3 години

БРАВО!Време е Германия да последва примера на президента Тръмп и да дойде нов човек, с мотото "Да направим Гемрания велика, отново!"

101

1

преди 3 години

Германия е в основата на ЕС, а без ЕС няма бъдеще за Европа. Това е и причината русофилските иб*икчии да плюят Германия на всеки ъгъл.

100

Анонимен

преди 3 години

До ТърговскияЧакай да паднат на коча ... Един лев - 1500 долара казваш. Гений.

99

Анонимен

преди 3 години

Държава, разпалила свтовна война, се опитва да критикува орган на ООН, създаден точно с цел да не повтаря войната???Това, меко казано, наглост!А и говори от името на Европа, забравяйки че ЕС не е Европа!

98

11

преди 3 години

Мбуахахаха, цела Джърмани и Меркел са под американски контрол от много години, държат я бабата с компромати. Това се знае от няколко години със скандала за подслушването. А щом джърманито е под контрол, значи и целият ЕС.

97

Тръба

преди 3 години

Германия да не предупреждава много. Бай Иван и чичо Сам не обичат да ги предупреждават. Току виж им скимне пак да си направят фиестата в Европа.

96

DAS REICH

преди 3 години

Deutschlamd Uber Alles!!!

95

Анонимен

преди 3 години

Европа не е била самостоятелна от ВСВ насам. Тоя тръгнал да ми обяснява, че нямало да бъде ничия пионка.

94

Ха-ха

преди 3 години

"Няма да сме пионки!"-тропнаха твърдо по масата меките китки...И вкараха набързо няколко милиона тара*мбуки по чужда заповед.

93

Анонимен

преди 3 години

Този има вид на психопат-извратеняк.

92

Търговския

преди 3 години

И само леко да допълня клел съм се в името и пред майка БЪЛГАРИЯ !!! Може да не е нрб ама и по добре че само мрънкачи!!!

91

Европа е

преди 3 години

Командвана от кухи *** и ще се разпадне.

90

Търговския

преди 3 години

Смешка, аз съм стрелял със всичко възможно за единица. Но по принцип съм картечар. А такивА кашици кат теб най ми са смешни. Едно и също чи ки бойче. Толкова патрони имамизстеяни колкото косми нямаш на главата. Бебче ше викам да дъртофела до теб

89

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов По спогодбите Клодиус и Нойбахер с Царство България ,Германия ни дължи разплащания на стойността на 120 тона злато ,по цени от 1946 година .Ама ...ни лук яли ,ни спогодби мирисали !И гробовно мълчание,особеннно от поредните управници .

88

българин

преди 3 години

До 90 Опааа..Бил си от " демократичните войничета"! Едно " бебе" служба!-:) И каква е разликата бе Дечо? Че аз съм правил само едно и също 25 месеца.А ти Ами нищожните 9 месеца? И че сме се клели в различни знамена! Аз в знамето на НРБ.А ти само в РБ! Е поне се радвай че си държал калашник! А днешните се държат за гащите,кой от пред кой от зад.Ама това е друга тема!-:)

87

Търговския

преди 3 години

Българин де си бил е, аз съм бил 9 медеца ама всяка сутрин 2 км бягане и т. Н , така че от служба и служба има разлика.

86

българин

преди 3 години

До 78 И колко си " обективен" бе чадо?! Да хващаш " Ем 16" И да тръгваш да се бие! И с кого? Що пък да не хване АК 47? Аз носих такъв цели 25 месеца! -:) А ти палето,Що се сети че точно " Ем 16 " трябва да грабне господина? Ей дечица.Гледайте си уроците и не се бъркайте между шамарите! За да разбирате днешната " политика"! Трябва и повечко да сте живели! Иначе ставате ПИОНКИ!-:)

85

Рамзан Кадиров

преди 3 години

ЕС няма да е ничия пионка... С изключение на Китай, Русия и Иран... Много са сладки пустите му подкупи!