10

УЖАС

преди 3 години

" Момичето тренира футбол "НИСКОТО ИНТЕЛЕКТАЛНО РАВНИЩЕ СИ КАЗВА ДУМАТАИМА МОМИЧЕ С 4 ОТЛИЧНИ МАТУРИ КОЕТО РЕАЛНО БИ ТРЯБВАЛО ДА СЛУЖИ ЗА ПРИМЕР - НО ТО Е НЕУДОБНО ПОНЕЖЕ ОТИВАЛО ДА СЛЕДВА В ШВЕЙЦАРИЯВЪВ ВОЕННА ГЛАВА - ПРОСТИ ПРИМЕРИ: НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ ВИСОКИТЕ СПЕХИВ ТОЧНИТЕ НАУКИ ПРАВЯТ СТРАНИТЕ БОГАТИИ КОМУНИСТИТЕ ДО 1989 ГО ЗНАЕХА И ПРИЛАГАХА

9

Щерю

преди 3 години

Подкрепи една червена мечка...

8

не е за вярвана

преди 3 години

За първи път и президента да свърши нещо от задълженията си.

7

Човекът с акотата

преди 3 години

Резидент Радеф имай доблест- уволнявай си съветника отговарящ за корупция и поръчки от бизнесмени!!lАкото е по кабинетите около тебе и мирише яко. Това, че си го захлупил с фуражката си не го прави невидимо. Мястото на акотата е в канализацията, и не ми обяснявай, че ги колекционираш, защото ще звучиш фактологически убедително. Идеята "съветникът-свръзка с началника" да напусне по собствено желание, заради здравословни причини няма да измие акотата дето ги друсаш на всеки пост на който си бил"

6

Прецедент

преди 3 години

Човек не може да уволни шефа си,нали така!?Това е причината и Фатмо да не може да уволни съветника си по корупция.Явно съветника държи кучето си Румен на повод и дава заповеди- "лай комшията,не лай, лягай долу,бегом до другото *** и обратно".Няма пробив казармената подготовка- 30 години са го дресирали в подчинение и изпълнение на заповеди,не е шега работа!Свинозурлестата,уж подчинена?? още в началото го предупреди - "всяко отклонение от партийната линия ще бъде накзано".Прецидент та дрънка!

5

жалък президент

преди 3 години

А в Горно нанадолнище кога ще отиде и какво ще открие там? В Каспичан, Белоградчик и други малки населени места обикаля, защото там може да се самопокани. колко е жалък.

4

Доктор

преди 3 години

Разбрахме , че "Цирк дьо Солей" фалирал и уволнил 95 % от акробати , клоуни и друг персонал. Веднага циркът получил телеграма от прецедента Радев , че той може да спаси цирка - веднага предложил да вземе участие в програмата с изпълнение на " коремно" и няколко клоунски номера , които успешно прилагал в България ! Браво, Радеф ! Браво ! Към ,уреда !

3

Анонимен

преди 3 години

Предлагам ББ да подкрепи тази мечта,като продаде кюлчетата и пачките от чекмеджето.Така ще подкрепи не само една мечта ,а много мечти.

2

Анонимен

преди 3 години

Много е долно да използваш ученици за политически каузи, независимо, колко благородни са те.

1

УМЕН

преди 3 години

НЕ БИХ подкрепил нищо свързано с Ал Бънди!!!