31

Anon

преди 3 години

Ще ви се не знае и ощипаните госпожици... какъв расизъм, уважаеми? Формула 1 е спорт, асоцииран не само с високите скорости, но и с иновации. Обяснете, моля, каква е връзката между раса,сексуална... ориентация..., религия, и нивото на интелекта? Или си абсолютен професионалист в областта си - пилот, инжинер, техник, логистика и т.н., или не си. Това не е просто квартално състезание, а огромно поле за реклама. А успешната реклама носи много, много пари. Както се казва, пари при пари отиват...

30

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Май феновете на Формула 1 ще се наложи да си намерят по-мъжествен спорт - като художествена гимнастика или синхронно плуване... Нека меринджеите на Формулата да се радват на новите си фенове - левите хомо-педо-содомити...

29

Пича

преди 3 години

Че това сега не е ли обидно точно към черните - нали пилотите пак са бели!? Това е все едно бял актьор да играе черен персонаж. Първо трябва да сложат само черни пилоти - в името на "разнообразието". А това, че следващите пет-шест(надесет) турнира ще ги загубят - това е доблестна саможертва против расизма. И обратно - тотално расистко е да се наемат пилоти, атлети и т.н. само защото са *добри*, без значение расата им. Не, дорде не стане всичко черно, равенство просто няма да има.

28

Предлагам сделка

преди 3 години

До Анонимен 22България НЕ Е чернокожа.За останалото те подкрепям. И като стане ясно каква продукция ще дават братчедите от маалата, тогава ще говорим със западняците за всичко останало. Братчедите ще работят както си знаят, а собствениците да бъдат така добри да им плащат така, както плащат в Западна Европа, за да имат работниците им западен стандарт и да не се чувстват дискриминирани.Ако не им излезе сметката, да не ни се бъркат във вътрешните работи с малцинствата.

27

Бял човек отБългария

преди 3 години

Кой ще подкрепи мен и подобните на мен?Къде са белите мерцедеси?!

26

до Няма значение

преди 3 години

И Англия и Холандия !

25

Анонимен

преди 3 години

КАК сега концерна "Баерн" ще направи черен (кафяв) Аспирин?

24

Абе

преди 3 години

Глупости на... търкалета !

23

ноби

преди 3 години

и точно каква подкрепа е това ? моята е червена, значи аз подкрепям индианците

22

Няма значение

преди 3 години

Вън белите от националния отбор на Франция и Германия

21

Анонимен

преди 3 години

Да направят един завод и в България и да наемат роми, че те са *** и готово! Сега с тия маймунджелъци да се правят на интересни и да го избиват на реклама нищо няма да стане. Да идват тук и да произвеждат. Има и цели държави, като България, които са чернокожи.

20

българин

преди 3 години

И всички германки да си боядисат г-зовете в черно , щото някак си не е прилично толкова бяло д-*** !

19

Анонимен

преди 3 години

А инвалиди във Формула 1 - кога? Абсолютна дискриминация. Трябва да имаме и слепи пилоти! Поне двама, че да е интересно на пистата. Определено ще вдигне интереса към спорта!

18

Анонимен

преди 3 години

Ще дочакаме ли всеки отбор във Формула 1 да си назначи щатен чернокож и щатен пeдepаст? Или няма да дочакаме?И си представям как ще ги показват по телевизията: "Това е Донатело, щатния xомо на Red Bull, а до него е Нбогобого - щатния нeгъp на Alfa Romeo".

17

Тъпанар

преди 3 години

Хахахаха. Ей тия болиди сега, ако не успеят да спечелят шампионата, ще стане по-зле

16

Анонимен

преди 3 години

"В нашата организация обаче едва 3% от работниците принадлежат на малцинствена етническа група и само 12% са дами."Така е. Да не се правят на хахави, ами да хващат жените да заваряват ламарините и малцинствата да монтират гуми, стъкла и тем подобни. Какво само ми висят на социалки и раждат деца?!?

15

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Наистина, няма много чернокожи лесбийки травестити изповядващи исляма във Формула 1. Веднага да се промени това положение! Пилотите от тук нататък - чернокож до чернокожа, травестит до травестита леле майно льо...

14

Анонимен

преди 3 години

"Бял мерцедес ме преследва в живооота..."

13

Анонимен

преди 3 години

Купувайте си коли с бял цвят- по не им личи когато полепне прах по тях. На черното веднага изпъква! )))

12

1234

преди 3 години

Да разбираме че черните мерцедеси са за черните. Подозирам че продажбите на белите от тук насетне ше станат повече, а мерцес ще има драстичен спад е продажбите. Расизма в полза на чврните не е полезен за бизнеса.