10

Щерю

преди 3 години

- Егаси, цирка!

9

аз

преди 3 години

До до 7Какво обясняваш на ***, дето коментират тук.. те на театър не са отишли веднъж.

8

Анонимен

преди 3 години

До 7Значи като нямаш идея за какво става дума по-добре не се обаждай...

7

Анонимен

преди 3 години

Вчера пък китайски инвестиционен фонд изкупи най-голямата група МОЛ-ове във Великобритания, фалирала заради короната, разбира се.Прави ми впечатление, че напоследък все по-често чета: китайски инвестиционен фонд изкупува това, китайски инвестиционен фонд изкупува онова... и все големи "хапки", все неща, които преди короната са били супер печеливши... Хм..става все по интересно.

6

до 7

преди 3 години

В Цирк дьо солей нямаше животни, а много артисти и беше приказна феерия. Някакъв фантастичен спектакъл, който даже нямаше почти нищо общо с цирк.

5

Анонимен

преди 3 години

Това и без това беше супер тъпотия. Всички циркове трябва да приключат - отвратителни места. Не случайно думата "циркаджийко" е отрицателна.

4

Анонимен

преди 3 години

Цирк дю герберастей и приключват до дни.

3

Ф.С.В.

преди 3 години

Време беше да Фалира!! Конкуренцията е жестока -Цирк дьо Барбаганьос е много по интересен безплатен и има голям златен капитал при който няма как да има Фалит!!! засега в Европа Брюксел има представления и в България (държавата създала циркът) след време и в Трети Държави като ОАЕ Дубай ит.н.

2

Анонимен

преди 3 години

Китайски инвестиционен фонд поема управлението им.Хаха казах ли ви що СЗО е платена от Катай за да фалират всичко да го изкупят и да се заселят на Запад защото в префаления комунистически рай не се диша вече.Животни.

1

Активист на БСП

преди 3 години

А цирк Гранде ГЕРБерале Суджук &?????????? кога фалира ????