36

Беселина

преди 3 години

Не само за германците е било трудно, било е трудно и у нас, и в СССР, и във Франция... Войната е огромно зло, никога да не го допускаме да ни се случи!

35

Хюго Бос до 33

преди 3 години

Да не говорим как с вагоните са изнацяли нашата храна за фронтовете им. За лагерите да не говорим. Ама то Дойчето веле толкова си може- дай им да описват нацистка германия с розови краски и кокко интересно е било. Нещо като нашето "съжителство" == геноцид.

34

Хюго Бос до 34

преди 3 години

Оцелели са и са се възстановили благодарени на САЩ. Разгледйа какво се е случило там където е минал съветския ботиуш и там където е минал Чичо Сам. Справка, двете Германии.

33

Хюго Бос

преди 3 години

Трябва да ги съжалявам ли, какво? като не могат да воюват, а са алчни, да не почват войни. заради тях попаднахме под съветския ботуш. право го каза Кошлуков- 9 май донесе свободата на Западна Европа, но за Източна тепъурва започна за 45 г.

32

Калеко Алеко

преди 3 години

Каквото и да са яли германците след войната са оцелели и само за 10 години Германия е възстановила и надградила икономиката си буквално от руините на ВСВ, за разлиса от едни победители, които освобождавайки ни от фашизма ни натресоха комунизЪма си, а там дето е минал той и сега трева не никне ... !!!

31

госпожо василева

преди 3 години

как мислите, с какво са се изхранвали по време на войната поляците, руснаците, гърците и още ред народи въвлечени във войната с цел постигане на благоденствие на тази висша раса....

30

Чичо

преди 3 години

А ние, по златните години на социализъма ядяхме не много разнообразна, но истинска храна. Сега, в тази изключително вредна демокрация, има богато разнообразие от изключително скапана храна, като за третия свят.

29

Анонимен

преди 3 години

От колбас от лешници и ряпа стигнаха до робство в кланиците. Нямат мярка немците. Ако се види днес някой немец и да не е грандоман то той е или от ГДР или от Румъния.

28

Факт

преди 3 години

Германците след войната са яли тези неща , а ние след 50 г. комунизъм , днес ядем същото като германците тогава.

27

Цецо ловецо

преди 3 години

По принцип всичко се яде. Братята китайци го доказват. Храна има за 5 планети но хората са леко глупави и живеят неефективно. В Индия има каста които рупат плъхове, печени, но всички ги избягват.

26

Крив

преди 3 години

До АнонимеПрав си, но Чичкото с мустака оправя безработицата на немците с повсеместно участие във военният промишлен комлекс. Войната съсипва всичко.

25

Анонимен

преди 3 години

По принцип,цяла западна Европа са живяли в голям глад,мизерия,примитивност и мръстотия,преди да започат да колонизират и грабят други народи и държави.Първо започват да изселват престъпници в колониите и да заселват новите земи с престъпници,а след това,заради големия глад и земята,започват да се преселват и бедни хора към новоткритите земи и колонии,както и малка група хора,които искат да забогатяват с търговия,така се развива и корабостроенето.

24

Анонимен

преди 3 години

Стига сте лъгали,немците преди ВСВ са живяли в голяма мизерия и глад,инфлацията е хвърчала с часове и за да си купиш един хляб е трябвало да плащаш с чували пари(хартийки), немците са били считани за втора ръка хора,имали са комплекси и именно затова се връзват на играта на откачения Хит.лер,който пък доунищожи Европа и изби 60 милиона европейци и направи Европа зависима.След ВСВ и на изток в ГДР и на запад в ГФР,немците разцъфтяват и се развиват добре.

23

Щирлиц

преди 3 години

По-важно е какво ще ядат,когато им сложат чaлмите.

22

До12

преди 3 години

Имаш предвид консерванти, палмово масло, модифицирани мазнини, увкосители.. и захар във всеки продукт???Като живеещ на Запад мога да ти кажа , че храната на интелигентните хора с възможности е проста и натурална и органична - точно каквато беше истинската храна в България преди пазара да се залее с вносни и новоизмислени наши ***.

21

До 12

преди 3 години

В момента на запад елдата е като чията у нас . Модерна суперхрана и много по- скъпа от...всеки макдоналдски ***, например .Така че по кротко с определенията

20

До 16

преди 3 години

Това ГФР не съм го чувал, че и световни са станали. Значи има ФРГ и ГДР. Преди да се пениш момче, попрочети малко история.

19

До Анонимен 11

преди 3 години

Не е важно дали е много, а че е свободно, за разлика от други сайтове !

18

11

преди 3 години

Туй със земните ябълки изкърти всички мивки, лепи плочки, дави риба, цепи мрака и *** бухали.

17

11

преди 3 години

До ЦРУИ сеа кво пръдна?