10

Анонимен

преди 3 години

аз искам да няма спасители по плажовете

9

User

преди 3 години

След 10 лв за картофи, след 6 лв за барбарон, сега и глоби иска да налагат, защото младежа е още махмурлия и не му се работи днес, даже сложил и подходящия флаг!Стратегия за "привличане" на български туристи!

8

бай х

преди 3 години

защо ги няма тия дивотии със спасители в Гърция .... всеки си има глава на раменете и си прави сметка до къде да влиза спасители почти няма

7

Анонимен

преди 3 години

Все едно охранител на банка ,презглавите на сума шефове да си спретненякаква такса от клиентите.Те са наетилица,като тези които бият звънеца вучилище и ще изпълняват,ако въобщеим се работи.Ако не ,има други професии.Обикновенно са препотилигларуси,без много мозък.Е,няма какза три месеца плуване да станешмилионер.Почва се от хотелче,послепартийно рамо,после още едно,послене плащаш данъци един сезон- едно поедно.Веднага не става.

6

Анонимен

преди 3 години

Какви спасители са тези селяци, по-скоро наблюдатели. Имаш шанс единствено друг човек да ти помогне отколкото тези измислени стойкаджии.

5

9

преди 3 години

Тоз дето ми е сложил минус, му побелавам да съживи мъртъв и тогава да клика по форумите и дава мнение компетентно!

4

Анонимен

преди 3 години

нещо и тия искат да са като милиционерчета и докторчета май... да могат да се дървят и след това да се крият зад хартийки :)

3

9

преди 3 години

Аз пък искам глоби за спасители които играят волейбол докато аз им вадя мъртвите тела от морето! Наглостта им беше толкова голяма, че когато дойдоха две линейки и докторите пресякоха с носилката волейболното -пясъчно игрище започнаха да бучат на докторите, че са им развалили играта! Човека го спасих. Жив е...видял бял тунел...но го извиках! Беше син като боя....удавен..не дишаше.

2

Паро от Париж

преди 3 години

По Черноморието спасителните служби се презастраховат, и флагът им почти винаги е пресилен, това също трябва да го имаме предвид.И опасностна е различна за различните плажуващи.

1

Жо

преди 3 години

Синът ми беше две лета на студентска бригада в Синсинати, САЩ.Работеше като спасител на плаж с басейн.Той ми разказваше, че там спасителя е с правомощия да отстрани от плажа всеки създаващ някакви проблеми.Единствения случай, в който е трябвало да се намеси бил, когато плажуващи се оплакали от 4-годишно детенце. То гребяло с кофичка вода от басейна и я плискало върху лежащите на шезлонгите.Наложило се, синът ми да намери бащата на детето и да му направи забележка.Бащата и детето се извинили