129

Репичка

преди 3 години

Просто по цял свят Смъртта покосява наред като с комбайн,но в БГ ще се обърка и ще блуждае поне 2-3 години по разни села и паланки и ще си бега навън защото тук е смрад,мизерия,простотия,пътища без табели и див путинизъм

128

Алекс2

преди 3 години

Доктор Мънгъров ви каза-колкото повече заразени толкова по добре тоест сухите съчки в гробищата ! Тоя пезевенк в бяла престилка ако практикуваше в Китай отдавна да е намазал въжето ! По неговата логика медицинската наука е излишна тоест кой каквото му е писано за ковид-19 ! Абсолютен лидер сред *** !

127

Анонимен

преди 3 години

Този не е математик, не разбира от модели, престанете с тази карикатура - дори всички от бан му се смеят.

126

Обективен

преди 3 години

Този човек се прави на умен, но никога нищо умно не казва...

125

Анонимен

преди 3 години

Това никому неизвестно преди два месеца човече от (е)БАН излезе от дупката си и започна да се прави на умно, като т.н. медии щедро му предоставят ефир. Помня при първото си появяване как обясняваше, че цифри нямало да казва и гледаше като мишок. Игнор!

124

123

преди 3 години

Математика да си гледа числата и да не се занимава с медицина.

123

Свиня

преди 3 години

Абе що всеки в тази държава не си гледа работатат...вярно че има нещо като логика математика да прави статистика изчисления но стаистиката е постфактум...а тези хора дори говорят по теливизии да психяясвата народа допълнително...утре какво да очакваме някоя даскалица по физическо да ни говори за вируса...луда работа

122

професоре Витанов

преди 3 години

Правилния подход към българските *** е не да се опитваш да им обяснаваш как стоят нещата, а да им начукваш канчетата редовно. Днес пак има много случаи и много починали и пак ще ти цвъркат на насреща от диваните с усти, пълни с чипс. Не може да образоваш овцете. Научи се да ги стрижеш, но като че ли си прекалено интелигентие за такова поведение. В България успява не умният, а ревачът-бабуин биещ се в гърдите, ако може във виенската баня

121

Анонимен

преди 3 години

Вдигат броя на тестовете , увеличават броя на заразените - всичко е в реда на нещата. България 140000 теста от началото на пандемията, Великобритания 9500000 теста от началото на пандемията ( дневно се правят около 230000 теста) . После тиквон обяснява колко е зле Великобритания. При десет пъти по-малко население родна България трябва да прави около 20000 теста на ден , в момента рекорда е близо до 5000 което е четири пъти по малко!!! Изводите си го правете сами!!!

120

до 133

преди 3 години

Английската ваксина, се произвежда от компания, спонсорирана от фондацията на психопата Бил Гейтс и съпругата му Мелинда, която носи на врата си кръст обърнат надолу, наложен върху образа на Слънцето (символизиращ унищожението на живота на планетата) активна участничка в сатанинска секта. В доста страни вече тихомълком се гласува закон за задължителна ваксина, преди още да я има произведена! Който има поне две активни мозъчни клетки, трябва да знае за какво става дума!

119

Сейтън

преди 3 години

Носенето на маски ви подчинява на законите на Сатаната!

118

Анонимен

преди 3 години

До 132 Бил Психопата Първи ще си сложат ваксината лекарите, защото те разбират нещата и защото са под най-големия риск. Отначало няма да има ваксина за всички, защото за един месец не могат да се произведат милиарди дози. Първи ще са готови една английска ваксина и една руска, които нямат нищо общо с Бил Гейтс, ако това те успокоява, но като те гледам каква си болна паника - едва ли. Пий си хапченцата и си мисли дали и в тях не са сложили нещо

117

БилПсихопата

преди 3 години

Всички КовидПолуидиоти, скоро ще ви вкарат в кръвта синтетичната ваксинаУбиец на Бил и Мелинда Гейтс, десетки години тествана върху хиляди деца в Африка, които после се разболяват и не се знае какво става с тях! Тогава ще квичите, но ще е късно! Предупредени сте!!!

116

до 126

преди 3 години

"Несъществуващ вирус казваш. Що не погледнеш какво става в Бразилия, тарикат. Или да се поразходиш до там." - Същото, което става и в САЩ срещу Тръмп, с подправени данни, с купените корпоративни медии, опозицията всява хистерия и страх сред населението с несъществуващ смъртоносен вирус, като се опитват да правят пълзящ преврат на президента Болсонаро, който подкрепя Тръмп. КовидПолуидиот, нееден!!!

115

Край

преди 3 години

ААА аз вярвам само на Дедо Мишо математиката. Той знае всичко от избори до вируси. Ненапразно Бате го е турил в съвета на директорите на Информационно обслужване да е на хранилка пожизнено.

114

НеМогаДаДишам сМаска

преди 3 години

Има ли някой, който още не е схванал, че Активното Мероприятие Covid-19 е една ОГРОМНА ИЗМАМА, целяща политически, финансови, социално-психологически контрол на населението, НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С ХУМАННАТА МЕДИЦИНА!!! Зад всичко това стоят Правителството в Сянка на САЩ с лице лидерите на Демократическата Партия Араб Обама, КилъриКлинтън,НансиПелоси, в съюз с комунистическияРежим в Китай, ООН на рокфелеровци и СЗО чиито главниСпонсори са кланът Клинтън и психопатите-сатанисти Бил и Мелинда Гейтс!!!

113

изнервен

преди 3 години

Некадърник. Ами като правиш прогнози на база математически модели се взимат всички фактори бе, галошш. Включително манталитет и народопсихология. И аз мога да кажа, ако стоят затворени всички вкъщи и никой не излиза три месеца,вирусът ще отшуми.

112

Анонимен

преди 3 години

Абе, кой му плаща на този шам(р)ан?

111

Анонимен

преди 3 години

До РелефТеб и със *** в *** да те задължат да ходиш няма да има разлика от преди това.

110

Анонимен

преди 3 години

До лъжите на /112За Буда чекмеджето не знам, но знам за един руски ***. Адрианчо Николов Димитров. Баш фен на страпоня.