5

ДО БАЙ ОНЗИ

преди 3 години

КУХ СИ КАТО ПРОБИТА ЛЕЙКА.С ЕДНА ДУМА(РОБ)АМА СЕ ЕЖИ ЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКАЛ ДА РАБОТИ ,НЯМА ЗАПЛАЩАНЕ НЯМА И РАБОТА РОБЕ!

4

bai onzi

преди 3 години

Евтин е за тези които не могат друго или са държавна администрация ...На нас шефовете ни забраняват след 6.00 да пипаме каквото и да е щото после трябва да се плаща...а клиентите не са български разбира се...Ако искаш пари карай нощни смени - идеално е за студенти и хора , които им трябват пари ...Аз за работа на национален празник взимам 400 лева - и то ги взимам защото никой от нас не иска да работи, имаме си достатъчно пари :)Почвайте да учите програмиране, аналисти и т.н.

3

народен синдикат

преди 3 години

НА СНИМКАТА СЕДЕСАР ФАШИСТ КОЙТО РАБОТИ ПРОТИВ ИНТЕРЕСИТЕ НА РАБОТНИЦИТЕ СПРАВКА 31Г....ФАШИЗЪМ ЯСНО ПОКАЗВАТ ДЕЙСТВИЯТА НА ТЪЙ НАРИЧАНИТЕ СИНДИКАТИ В БЪЛГАРИЯ.ФАКТИ И САМО ФАКТИ!

2

Анонимен

преди 3 години

Тоя не е в ред. Като работя на 200-300 км от дома защо да се връщам всяка седмица пребит от път и да тръгвам посред нощ,за да съм навреме на работа.ПО-добре да работя три седмици и да почивам цяла седмица.Моряците как са на вахтов режим.Има професии,при които сумарното изчисляване на работното време е по-подходящо. Защо не оставят самите хора да определят как ще работят,"умни" глави да определят вместо нас!

1

Анонимен

преди 3 години

Колко пъти беше извършена проверка от инспекцията по труда на фирми с подобен сумарен труд? Николко пъти. И този труд така и не се заплаща. Защото да си на държавна хранилка и да трябва да работиш са две несъвместими понятия.