19

Анонимен

преди 3 години

Той казал плажовете наще написали баровете цял ден така си седи мисирска работа.

18

1

преди 3 години

балевски,за баровете разбрахме,а за мотела "козия рог "нищо не казваш,или си в загуба,целуни ръка на султана от банкя,и той,ще те възнагради.

17

Мен

преди 3 години

До АнонименЯвно гръцко село си виждал само на приказки. Има едно дето ми вика миконос, *** да видиш колко световни звезди почиват там и после ми пиши колко имат вили на златните класически пясъци....

16

Анонимен

преди 3 години

Те и във Варна се пукат плажовете. Много добре партито е на макс. На златни пясъци чадъра е 2лв, шезлонга е 2лв. Това лято определено на Златни пясъци, ще се летува. Класи над гръцките села.

15

Таню

преди 3 години

На Китен не е така

14

Ф.С.В.

преди 3 години

Валерка- изчакай Сънито да се напълни -и почвай да мериш шума на заведения дискотеки и да ги ЗАТВАРЯШ- ТА ТИ само ТОВА МОЖЕШ ))аххахахахахах

13

Шопо

преди 3 години

Пукала се е на ...............Да не кажа какво,че тя женицата не е знаяла,че ще роди Винкел...

12

Кой?

преди 3 години

Що плюете по Валери?Вижте какъв е изографисан-вежди, сенки за очите, гримчета, боя за коса...

11

мазни мустаки

преди 3 години

Хотелите ти щом имат шевове дет се пукат...значи са кат продънена кошница, сметай спукана ти е работата!

10

RR

преди 3 години

Грешка беше, че влезе в парламента, но на следващите избори ще се попоравим.

9

Loyko

преди 3 години

Когато ресторантйорите прибираха оборота с чували е трябвало да заделят и пари за буфер,както се налага сега,а не само да инвестират в скъпи домове и автомобили.По думите им и по думите на Симеонов излиза,че са работили ден за ден,което не е вярно.Друго си е да се вземат пари от всички данъкоплатци.Сивата икономика им е нормалната за тях.

8

Анонимен

преди 3 години

Симеонов, закона ти е половинчат. Музиката на открито трябва да се забрани напълно. Какво значи само от 23 до 8 и от 2 до 4? Останалите 13 часа всеки може да гърми както си иска ли? Я ела на село да видиш *** как дънят по цял ден и аз съм длъжен да им слушам чалгиите. Музика на открито само на лицензирани стадиони(т.е. само на концерти) или отдалечени местности. Всички останали да си слушят у тях или в закрити дискотеки които също да са лицензирани за силна музика ,т.е. достатъчно изолира

7

Цървули

преди 3 години

Щаба е некомпетентен, хирурзи, чиновници, пишман математици от БАН, всяваха страх с политическа цел. Не разбраха какво става и не чуха специалистите по епидемии...

6

Анонимен

преди 3 години

На Смокиня беше фраш, нямаше къде да се паркира неделя. В Царево и Ахтопол обаче е празно сега. В Ахтопол плажа е фантазия и има много малко хора.

5

Анонимен

преди 3 години

Абе как ще даваш 60% на търговци ,бе?Дава се само на проиэводител.Кви хотели,кви ресторанти,какъв туриэъм.Да се хващат да копаят и да проиэвеждат.Всеки алъш- вериш ще върти.Аман.

4

Анонимен

преди 3 години

Колко е рейтинга на парламента и що считат, че са някакъв фактор, че да ни дават акъл. Cпециално тоя да си прикaзва колкoто иска пред 5-мата си избиратели. На туй отгоре никой не ги е питал нищо. Закривайте го тоя бардак НС.

3

Анонимен

преди 3 години

чубурашку къде си ***,виж кви ги дрънка твоят вожд,хахахаха

2

456

преди 3 години

до 123123Оправдават се, както винаги, вместо да свършат някаква работа по въпроса.

1

123123

преди 3 години

Лицемерно изказване "беше грешка". Ами забранете ги пак, какво пречи?