12

Иванова

преди 3 години

Поклон, батко! Малко хора имат смелостта да направят подобно нещо! Бъди все така истински човек, какъвто те познаваме!

11

Браво

преди 3 години

Дълбок поклон на Човека!Респект!!!Единствено хора като този човек имат право да дават мнения и оценки по форумите относно Ковид.Всички останали сме само едни драскачи, дето си чешем езиците и смятаме, че нашето мнение е най-, най-.

10

Анонимен

преди 3 години

що не пишете за Тервел Пулев колко дена изкара щото доколкото знам са два непълни но достатъчни да го снимат но телевизията как видите ли бил доброволец

9

Анонимен

преди 3 години

Бражо на човека, не всеки би се жертвал така. Но за 47 дни ако са починали само 6 човека в тази болница, някъде някой много лъже за смъртноста в България.

8

РЕСПЕКТ

преди 3 години

Респект пред човещината и смелостта! Защото да прекараш времето си доброволно в обкръжението на болката и смъртта е огромна смелост.Света се крепи на хората като него - Човеците с главно Ч. Хубавото e че наред със сивата и черната маса от която имаме достатъчно, сме благословени да имаме и прекрасни Човеци. Имаме огромна нужда от новини точно за тях. Но те не носят печалба на вестниците...:(

7

Чичо

преди 3 години

Браво Ванка! Само това мога да кажа - и за човечността, и за смелостта и за искреността. Някой ден ще останат само такива хора - в това вярвам, за това се моля и на това се надявам.

6

Анонимен

преди 3 години

До ЦИРКАДЖИЯИди и ти, постой, излез и кажи как всичко е лъжа. С факти.

5

атв

преди 3 години

Да. Сега ще се намери някой да каже, че това не е истина и т.н. и т.н. , но ако същия невярващ закъса някъде-на пътя или в болница, точно някой, като героя от историята би помогнал.

4

ЦИРКАДЖИЯ

преди 3 години

ЩО ЛЪЖЕШ БЕ?ЦЕЛИ 6 ЧОВЕКА ПОЧИНАЛИ ЗА 47 ДНИ ВЪВ ВСЯКО ИНТЕНЗИВНО Е МНОГО ТЕЖКО ....ШЕ ИМАТЕ ГРЯХ НА ДУШИТЕ СИ ВИЕ ВСИЧКИ КОИТО ЛЪЖЕТЕ !

3

дядо от село

преди 3 години

Поклон,пич

2

Бау

преди 3 години

Сега ще го обвинят, че е платен... От мен - благодаря!

1

оптимист

преди 3 години

има и такива хора все още. добронамерени и безкористнида сте жив и здрав човеко