39

На кръст

преди 3 години

До пияница мистик Съзнателно или не улучил си десетката на проблема. От появата няа прогресизма науките за обществото постоянно се политизират и превръщат в политкоректни. Днес е пълен абсурд дори биолог,генетик,психолог..... да твърди,че има обективно съществуващи различия между расите - едни са по-бързи,други по-издръжливи,трети по-умни,други пък кекави и прости.Такъв учен или общественик веднага ще бъсе остракиран и разпънат на кръст от прогресистите.

38

Червен пропагандатор

преди 3 години

Пратен от Иван Славков на специализация в СНН, Пребоядисан от Независим на СеДеСар (зависим). Охлювообразно създание от вид Безгръбначни, безмозъчни.

37

Мисла че той е героя

преди 3 години

Не беше ли откривателя,Америко Веспучи

36

Анонимен

преди 3 години

при на криминалният контигент ръси мисли по медиите.

35

Анонимен

преди 3 години

Вандалски прояви срещу расизма е нон сенс. Излиза, че расизма са големите магазини, които черните ограбиха и опожариха, колите, които подпалиха, хората, които убиха (включително един нига, който стоеше под еднотонна статуя, докато *** я бутаха) и т.н. Бас държа, че повечето генгста нигас им се иска полицията да убива все повече техни събратя, че да си берат кецове, телевизори и други работи, докато "протестират".Стига сте ни правили на ***.

34

Аз

преди 3 години

Кой е тоя Бай ***, че да коментира САЩ?!!Тоя и Русия коментира!Аман от мизерни Ганцовци! Заради такива сме на този хал!

33

Нострадамус

преди 3 години

Хасан Хагоф се оказа най големия аналлизатор

32

6

преди 3 години

Значи ли , че и у нас на 10-ти ноември и по-късно действаха подобни формирования ?

31

Анонимен

преди 3 години

"бандите вървят в кервани от джипове и обират магазини, никой не може да ги спре"----------------------------Преди пет години със същите думи "умни" ни обясняваха зверщините на джихадистите на Идил в Сирия. Показваха кървави видеа и ни убеждаваха, че терористите са световна заплаха и никой не може да ги спре. Искаха да ни сплашат, но не успяха, защото в края на 2015 г. в Сирия влязоха ВКС на Путин и за 2 години ликвидираха Идил. Сега искат да ни сплашат и подчинят с вируса.

30

Анонимен

преди 3 години

На изборите преди изхвърлянето на сдс от власт Агов получи нула избиратели , никой не беше гласувал за него и пак влезе в парламента !

29

българин

преди 3 години

А защо не каза защо го правят?! Дали пък Не им е писнало от Полицейщината в тази държава? Мълчи? Или пак с " демократичните глупости" ни занимава!-:) Виждахме колко демократична беше загиналата му отдавна партия СДС!

28

пияница мистик

преди 3 години

Има един филм по романа на Айн Ранд - "Atlas Shrugged". Гледайте го, ще ви хареса. Общо взето става дума за това как света започва да тъне в хаос, а редица светила и гениални хора започват да изчезват. Накрая се оказа, че са си създали свой собствен свят, където е цвета на Цивилизацията. Разбира се, болшинството са бели, *** не си спомням да имаше в това тайно общество. Не че съм расист, но ако вземеш 10 черни и 10 бели май по-умни ще са от бялата раса

27

чикагото

преди 3 години

29ти е прав. Ако Асан Агов излезе насред тълпата демонстранти и повтори това което пишете че е казал за да провери тяхното мнение по въпроса- не съм сигурен колко ще му дадат...време де.

26

Тато из Правец

преди 3 години

Агов беше мой любимец и убеден комунист !

25

Анонимен

преди 3 години

едно време ако не си в партията или от службите нямаше живот, не ти дават свястна работа, кариера ако не си там и всеки се натискаше да е партиец или доносник. При толерастите демократи същото - преследват те и фамилията ти ако не си с тях и затова ако искаш да оцеляваш пееш с пълен глас в хора им, затова всички артисти, певци, политици, платени "учени", всякакви медии, и прочие се надпреварват да плюят. Така че този филм сме го гледали вече.

24

Анонимен

преди 3 години

Този като го видя изпитвам същото като когато настъпя кучешко аки в парка.... П**ава целия ми ден.

23

Идеалист

преди 3 години

Агов е просто ***!

22

Анонимен

преди 3 години

"Всичко това избухна,защото Америка беше разделена при управлението на Тръмп". Абе кух герберски лакей, само затова трябва да си в затвора до края на жалкия си живот.Обонго беше президент само на черните като ги уреди да ги хрантутим,а те му осигуряваха гласове, сега Джо деменцията ми предлага същото,всички тия дето *** по медии, холивуд, социални мрежи , службите, са все либерастдемократи, а ти от край време работиш срещу България, ама като ви канят такива по ТВ-то на нас какво ни остава освен да те заплюем и да си намерим друго за четене..

21

Анонимен

преди 3 години

И нищо за Русия или Крим ?????? Е стига бе... Асенчо, добре ли си ?

20

ГЕРБ forever

преди 3 години

Агов е слаб журналист и още по-слаб политик.Край!