11

Анонимен

преди 3 години

До Лелята,щом еПринципно си прав/а, само дето от социалните казаха, че лелята изобщо няма статут на приемен родител, а е прибрала крадлата, за да има храна и покрив над главата. Медиите просто твърдят, че е в приемно семейство, ама не е!

10

Лично мнение

преди 3 години

Тя лелята сега да върне и 3-те деца на истинската им майка. Ако ги пратят пък в сиропиталище, оттам да не изреват, че крадат. А това момиче, не е изключено да е и клептоманка.

9

Ще кажа едно

преди 3 години

Изтрихте ми коментара, което не е правилно. Защо истинската майка се отказва от 3-те си деца? Първите две имат вече криминални прояви. Лелята е искала да спре и най-малкото да тръгне по тоя път. Кражбата не е оправдание. Да откраднеш близалка на 5 години като си дете, ок , не разбираш, ама да крадеш на 14г е вече друго. Откъде да знаем дали не е крала пари от съучениците си? Защо тогава ходи на училище? Лелята казва ,, Много краде". Едва ли е само храна, просто не са я хванали и сега ще лъже.

8

До 7

преди 3 години

Значи, ако нямам пари за дрехи да ида и да си открадна. Българка съм, но също съм живяла в лишения.Баща ми почина като бях дете. Майка ми каза, че трябва здраво да уча, защото само така ще имам шанс в живота. И нейните родители бяха починали. Мъчеше се с една заплата. Аз учех, приеха ме в СУ , завърших и работя. Помогнах на майка ми да замине в чужбина и там гледа възрастни хора. Никой не помогна нито на мен, нито на нея . Не ми изкарвай жертва момичето. Щеше да работи, ако искаше след училище.

7

До 17

преди 3 години

Абсолютно погрешно мнение! Когато се парадира с толерастия и криво разбрана хуманност не се стига до нищо хубаво! ТВУ-тата бяха добро средство за превенция и превъзпитаване. Защото се започва с дребни кражби и се стига до нападения над възрастни хора, които нападения често завършват с убийства.

6

Анонимен

преди 3 години

Не може да е в кръвта на някого да краде, г-не или г-жо! Ценностите и възпитанието се изграждат в семейството и социалната среда. Но не чрез насилие! И да, на 14 години е все още дете и ако има такива ",проблеми " , значи вината е изцяло в семейството или отсъствието на такова. Това момиче в развитите общества се третира като жертва, а не като престъпник .БЕЗ значение на етническата си принадлежност. И забележете, то е крадяло сладкиши и дрехи, не банка! - това какво ви говори?! Не беше ли БГ измислила ТВУ тата като "средство " за превъзпитание на малолетни, а те излизаха престъпници?!

5

Анонимен

преди 3 години

Позор за България са такива случаи и показателни за обществената търпимост към насилие във възпитанието ! в 21 век, във високоразвити общества се водят дискусии за правото на детето да се самоопределя полово и се публикуват постове като Trans rights are human rights, у нас вързват децата с вериги като в средновековието!! кой *** ни прие в ЕС! За да краде, това дете явно не е получавало и стотинка от настойничката си, която получава заплата именно за да се грижи за него и потребностите му ! Тя сигурно го и пребива, но за това никой не споменава.

4

Анонимен

преди 3 години

Време е да го махнем тоя първи пик иначе като гледам може да откара до Нова година това не се ли справим сами няма кои да ни помогне тъи че стига умуване ми да мислим

3

Copocoид

преди 3 години

Има случаи когато просто полиция и прокуратура трябва да си затворят очите.Таъв е случая сега. Вместо да резилят лелята на момичето, която всички описвали като работлива жена, те вдигат шум за нищо.И какво става накрая?Една работлива и честна ромка, която е поела отговорност ще дъде разкарвана по съдилищата, а момичето ще бъде тотално изпуснато за обществото.Джендъризъм в действие.

2

Лелята,щом е

преди 3 години

Приемно семейство ,получава заплата,отделно 150лв.за нуждите на детето,както и пари за почивка на момичето плюс двама придружители.

1

Някой си

преди 3 години

Тая леля е трябвало да го омъжи туй моме. На 14 години ще остане стара мома. Тъкмо тъй щеше да се отърве от нея. Изобщо не е пък длъжна да гледа и 3-те деца на сестра си. И другите не били стока като чета. Лелята пак я пращала на училище, което за тоя етнос е рядкост.