15

Ковача

преди 3 години

Думи нямам. Какви са тия дела по 8г.????? И това е самомо първа инстанция... Чакай от съд да ти даде правосъдие. Изродена система.

14

Анонимен

преди 3 години

Що тъй в крупните далавери са бивши ченгета,бивши агенти,бивши барети.А защо няма осъдени ръководителите им - бивши министри,бивши БКП номенклатури,бивши БКП партийни секретари?

13

Анонимен

преди 3 години

Комунистическите ДС служби още са в действие от общински администрации,че до съдебната система.Деведесетте години следователите от МВР ги обезвезмездиха ,за да напуснат и станат адвокати,нотариуси,прокурори и съдии.Започна голямата кражба и узаконяването и.

12

Анонимен

преди 3 години

Чакаме давностният срок,както при червените олигарси с червените куфарчета,защото много известни са навързани,като свински черва.Много оплетена ситуация,с двоен морски възел!

11

до7

преди 3 години

До Най не сте наясно?не са на ясно защото са прости колкото искаш толкова ! а ти си напълно прав . контрабандата и трафика са под опеката на държавата ... няма как да станеш голям пресТъпен бос без протекция от най- високо ниво ! говорим ниво минстър предадател . публична тайна е че Самоковеца и жОРИ иЛИЕВ плащаха на СДС И кОСТОВ . а пък Галевци са свъразни с БСП ....

10

бг смешки

преди 3 години

смешки в залата ! сега ли разбрахте че нарКотрафика минава през службите ! ще конфискуват имотите им колкотото конфискуваха на Самоковеца , Маргините , Илиев ,Брендо и другите по- дребни играрачи ...и Галивеци са си платили отдавна където трябва .... я сн

9

Праведен

преди 3 години

И да не забравите да ги оправдаете, знаете как, коя съдийка и т.н.

8

Машината

преди 3 години

Истинските босове на Българската мафия са ръководни кадри на държавна сигурност и военното разузнаване. Генерали и ченгета на практика притежават държавата. Те самите пък са отговорни и подчинени на по големи играчи от Европа и САЩ. Тези последните определят дневният ред от там спускат надолу по веригата планът за действие. Нашите ДС генерали от своя страна сформират партии и назначават или уволняват политици. Също разпределят порциите на едрия бизнес, държавните поръчки, еврофондовете и др.

7

Най не сте наясно?

преди 3 години

Полиция и службите много добре знаят къде са всички мафиоти и престъпници. Това което трябва да разберете най накрая е че всички големи престъпления се случват със разрешението а често дори със помощта на държавата. Държавата е активен участник в почти всички големи далавери. Никой голям мафиот не може да съществува без помощта на държавата. Всички си имат гръб, защита, чадъри в службите и МВР и др. Държавата и мафията са едно цяло. Те са в един отбор и играят срещу нас - обикновените хора.

6

Анонимен

преди 3 години

И осем години никой не знае и не е чувал къде са тия хубавци. Ай стига бе, да ви имам и службите, и агентурата и милицията. Смешна държава със смешни закони. Резил

5

Анонимен

преди 3 години

Голем смех!

4

Анонимен

преди 3 години

Абе да ви и в правосъдието баш! Те ще се пенсионират с имотите си, съдиите ще се пенсионират с делото, а ние ще се пенсионираме лапайки мухи! Това е целата история!Нямаме си един Джордж Флойд дет не може да диша, че да изкара хората на улицата!То, и хора няма да изкараш, че и улиците ни никакви, ... абе, зарежи!

3

истина е

преди 3 години

Това дело е върха на сладоледа на БГ.съд !!Тези магистрати за нищо не стават !! Само мислят за подкупи и далавери !

2

Анонимен

преди 3 години

А сестра галева разпитаха ли я?

1

Анонимен

преди 3 години

*** то още делото не било минало?