63

До кога?

преди 3 години

За съжеление ГЕРБ пак ще спечели с измама и копуване на гласове, вижте София, кмета спечели на втори тур с купени ромски гласове. А имаше шанс от тука да почне промяната.... Да ама не.

62

А истината

преди 3 години

На колко хора от малкия бизнес се е помогнало? Някой от тях не изкараха кризата. Такива не са получили нито лев от държавата. Докога с лъжите ? През носа и през други отвори ще ви излезе помията, която сами сътворихте.

61

МЕНКО

преди 3 години

Господи,господи този е вече луд за връзване,а не за чакане и катурване!На кого помагашминистре?На МВР-дрогата,на срутващия се бетон и рушащият се асфалт,на мега корупцията у нас или на себе си!Станал си нарицателен герой-не искам вече пещерата на АЛИБАБА,А...ШКАФЧЕТО НА... БОЙКО БОРИСОВ!Да се задавиш от пустата лакомия!

60

Батакa

преди 3 години

Журналистите на Днес охранителя на ИПОН и ГЕРБ колко ви плаща на месец да му лъскате обувките,да го хвалите мутрата.

59

Любопитен

преди 3 години

Във ВМА ли е Винету или не?Да няма вече и някое пикантно видео?

58

Биснесмен

преди 3 години

Благодарим ти от сърце, Бойко. Никога преди бизнеса не се чувствал толкова защитен и подпомаган от държавата. Запазихме всички работни места, икономиката расте, индустрията процъфтява. И това само благодарение на Бойко и ГЕРБ. Това комунистите не могат да преглътнат. Бизнеса е зад ГЕРБ на 100 процента.

57

Koko

преди 3 години

Работа, работа, работа, чекмедже, пистолет, евра

56

Бандити

преди 3 години

ОПГЕРБ...

55

1234

преди 3 години

Ако на следващуте избори герб имат повече от 15 пр значи българина иска иска да продължи да слуша записи снимки с пари и къщи.

54

Оставка

преди 3 години

Нали щеше да има солидарност... Защо само частният бизнес страда а хиляди държавни служители безделници не се съкращават и не се намаляват заплати и привилегии в бюджетната свера?!

53

Русия

преди 3 години

Към е шкафчиту ТИ!

52

Анонимен

преди 3 години

Кого лъже Борисов? Мнозинството фирми виждат, че не помагате и са си направили изводите за следващите избори.

51

Анонимен

преди 3 години

Гнусен лъжец!!! Фирмата ми закъсва всеки месец. Данъчните не са ми направили и един ден компромис за ДДС. Закъснееш ли - лихви, блокиране на сметка и тн, няма връщане!За един лев грант не можах да се доредя от приятелските фирми на Борисов.Един лев безлихвен кредит не ми отпусна банката с която работя 10 години вече.Е какво помагаш бе, смъpдел дeбел?! Само на твоите хора помагаш, т.е. крадете заедно държавни пари! Колкото откраднахте всичко по доктори да дадете!!!

50

Анонимен

преди 3 години

115 милиона за150хил души !!! По 900 лвна човек ..за 3-4месеца!!няма по 300 лв на месец!! От тия 115 млн , колко са на футболни клубове и казина!!! На колектори !!Тая помощ е като ..ковида!! Има я ама не се виждаБокаса !! ..Така мята едни цифри , ама някой извън герберастите ги посмята и смях

49

1234

преди 3 години

Вашата помощ не е безвъзмездна второ ддс 20 пр както се разбра. Нещастнико, за едни лампи говореше да светнат обаче нищо не светна, направо централния бушон гръмна в твое лице

48

Анонимен

преди 3 години

Кой слага минуси на коментар 48 бе?

47

Ужасът

преди 3 години

Помага на своите хора, другите кучета ги яли. Уволняват и съкращават масово.

46

Анонимен

преди 3 години

Подкрепяте разни мутри като теи на бетономорието после да те цакат с 64 за шезлонг, бланширани ПК 10.00 лева, барбарон 6 лева и други такива екстри.

45

Анонимен

преди 3 години

Значи да спиш по търбух напреки на кревата, нощното ти шкафче да се пръска от пачки с петстотин-еврови банкноти, да наречеш народа си тyлyпи по държавната телевизия, да обвиниш президента, че те снима с дрон, както и всички други глyпоcти и да ти се размине, за това се иска талант. Никой друг не го е постигнал.

44

Анонимен

преди 3 години

А продължавате ли да получавате такса спокойствие?