6

Анонимен

преди 3 години

До 1.Извинявам се, но Кристин Лагарад е една официално осъдена престъпничка във Франция!Исках само да коригирам!

5

Анонимен

преди 3 години

До SichtpunktЗащо това "от друг континент" да не означава от Азия?Ето корабите, натоварени с СПГ на полуостров Ямал, стигат до Китай по Северния морски път точно за 3 седмици, вместо за 5 седмици през Суец. Русия + Китай: По-бързо, по-евтино, по-безопасно.

4

Sichtpunkt

преди 3 години

Когато гледаш "Еврозоната" от друг континент, се Вижда, един огромен колапс от гърчещи се държави с нисък стандарт и оцеляващи на ръба.Това "от друг континент" кърти! Късно е вече да те хване Covid-19,но живота в страната на илюминатите, рептилите, бясовете и др. цари пълно блаженство. Никой не се гърми, защитата на личните данни е безпрекословна, има голяма дисциплина (особено рижият коцкар). Въобще цветя и рози - живей си в земният рай!

3

Илюминат

преди 3 години

Когато гледаш "Еврозоната" от друг континент, се Вижда, един огромен колапс от гърчещи се държави с нисък стандарт и оцеляващи на ръба. Самата идея за еврозона е добра, но на практика не работи! Англичаните го виждат, и други го виждат. За съжеление, тези които не излизат от еврозоната си мислят, че са на върхът. Да но Не! Еврозоната потъва от 10 години насам, няма нови технологи2, няма просперитет, няма развитие. По - ското обратното! Като най-жалък пример са държави като България.

2

Анонимен

преди 3 години

Долу Мутрата !

1

Анонимен

преди 3 години

Управителят на Европейската централна банка Кристин Лагард е една изключително умна жена, която предупреждава, че пандемията ще промени части от икономиката на еврозоната завинаги, но премълчава, че тази промяна е един от резултатите, търсени от психозата на коронавируса.