68

Грух грух

преди 3 години

До Анонимен 67Очевидно за хората които са искали да се сдобият с безплатен кораб. Не е като един прЕател да не си купи ТЕЦ и пристанище наскоро. И корабче требе.

67

Грух грух

преди 3 години

Аре пишете за Петьо Еврото и шайката около тех. *** ще си траете като ощипани моми, щото са хора на Доган и Пеевски нали така днес.бг ?

66

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

"Думите отлитат--писаното остава"--/лат.поговорка/"ПРЕД НАПИСАНОТО И ФАКТИТЕ --И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ""КАКВО ТУК ЗНАЧИ , НЕКАКВО СИ"... ШКАФЧЕ -МЕНТЕ...ХА,ХА,ХААААААААА

65

Анонимен

преди 3 години

В един друг форум го бяха написали - едни мутри спират незаконно либийски кораб и се опитват да го прехвърлят на мутренска фирма с фалшива ипотека. Либийците естествено са бесни и търсят всякакви връзки, за да си върнат кораба. Сега излиза, че прокуратурата работи срещу хората, които са отървали България от голям дипломатически скандал.Въпросът е - за кого всъщност работи прокуратурата?

64

Анонимен

преди 3 години

Трябва всички СМС-си да се проверят,ама всички !!! Иначе остава впечатлението за избирателност и предубеденост в публикуването им в интерпретацията им.Погледнато реално, винаги става дума за много пари,нали?!

63

Анонимен

преди 3 години

Простнарод. = простикоментари

62

ООООХ...

преди 3 години

НЯМА ЛИ НАЙ ПОСЛЕ ДА СПРЕТЕ ДА ДРАСКАТЕ БКП КОМУНИСТИ Е СТИГА ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ МИНАХА ОТ ТОГАВА -СЕГА СТАВА ВЪПРОС ЗА ДОСТА ВАЖНИ НЕЩА ЕДИН ПРЕМИЕР С МНОГО ПАРИ И ЗЛАТО НЕ Е РАЗСЛЕДВАН А ЗА ДА СЕ ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО СЕ МЪЧАТ ДА НАТОПЯТ ПРЕЗИДЕНТА ПО ТОЧНО ПОДЧИНЕНИ НА ПРЕЗИДЕНТА -ВИЕ СЪВСЕМ ЗА БУДАЛИ ВЗЕМАХТЕ БЪЛГАРИНА -ВИЖДАМЕ,ЧУВАМЕ И Т.Н. НО КАКТО КАЗВАТ НЯКОЙ ПО ДОБРЕ МЪЛЧИ ЧЕ МОЖЕ ДА ТИ ПЪХНАТ ПАКЕТЧЕ НАРКОТИК И ДА ТЕ ОБВИНЯТ Е ТОВА ЛИ Е ЧЕСТНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА-ЖАЛКО ОЩЕ ЩЕ НАПУСНАТ

61

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа,ДАНС трябва да анализира кой се опитва да заплашва Бойко със влизането във личното му пространство и на нашите политици и опасност за живота им,със записи и специално направени снимки,които вероятно са умишлено направени за изнудване и това със сигурност не е направено от Цветатанов ,а един подсъдим олигарх,който изнудва и рекетира Бойко,за да няма правосъдие и не бъде осъден за престъпленията си!

60

Анонимен

преди 3 години

Бобоков дори може да го хванат за това,че е пренасял с кораби през Одеса руско оръжие за Сирия,преди Коломойски да превземе Одеса и пристанището,доста неща има за какво да го заловят,ако искат.Бойко е прав,престъпниците са се обединили срещу ГЕРБ,защото не искат да има правосъдие за престъпленията им и да влязат в затвора за извършените от тях престъпления!

59

Анонимен

преди 3 години

ДАНС защо не анализира нещото от спалнята на Борисов? забрнено ли им е? Ако искат да анализират и за една къща в друга държава?

58

Анонимен

преди 3 години

До Ветверинар Зелените чорапи са приоритет и на пожарникари ,а ВВС чорапите ,не са зелени .И войник не си бил !

57

Гошо...Тъпото

преди 3 години

С тоя...чат,колко милиона са...завлечени питам ДАНС. Без чат...шайката Бочко и...компания баят милиони са...одрусали Божков Дубайски,а дансаджиите барабар с прокурора-милиционер мълчат по...въпроса.

56

ГЕРБ-БКП

преди 3 години

До гербер Ами толкова му е пипето ,дрОгарю Червеногербер ! Какво очакваш от самохвалко ,хвалипръцко ,паталогичен лъжец ,осъден от Български съд, страхливеч ,човек с явни психически проблеми и особенно,, мъжкар ,,За това мъжкаря ,с пистолет на шкафчето,против уроки .ДрОгарю Червенушко ,случаят е за Карлуково !

55

Анонимен

преди 3 години

До гербер До активиста на СЪРП /ГЕРБ И ЧУК . Абе знаеш ли ,мисля си ,че дори не си толкова *** ,та да повярваш ,че Тулупа може да открадне и една стотинчица . Толкова честен и чист ,като изворна вода и не може да краде ,ама хич !

54

гербер

преди 3 години

До активиста на БКП. А бе, знаеш ли, мисля си, че дори ти не си толкова *** да повярваш, че Боко ще си държи пачките и кюлчетата в ДЪРЖАВНАТА РЕЗИДЕНЦИЯ, при това с удобно отворено за снимка чекмедже. А?

53

Боко

преди 3 години

До 50. И още дълго ще бъде. Напук на озлобени червени *** като теб.

52

гражданин

преди 3 години

До 35. И на теб да ти обясня, защото явно си ***. Назначаването на посланици е пазарлък между президента и правителството в стил "Ще предложим вашите хора, ако обаче одобрите нашите хора". Дали го разба?

51

Анонимен

преди 3 години

А тиквата ни лук ял ни лук мирисал , само къде преяжда със суджук и то си му личи , със 4 тона суджук как се е справил

50

Ветверинар

преди 3 години

Ето къде били дебелите свински черва - в Президентството !!! Там , начело с прецедента , всички са тотално овъртяни в далавери и дела , което показва административно безхаберие, дилетантство, селска наглост и простотия на бивши военни ! Там са хора , които никога не трябва да се допускат до държавни дела ! За държавна работа си трябва интелект , а не миризливи зелени чорапи !

49

обективен

преди 3 години

Бобоков ,Божков ,Стайков ,Баневи и т.н. са просто едни дребни рибки в сравнение с др.Тулупов и Хунтата около него.Факт. В чекмеджето бяха само джобните му за деня!!!