12

Анонимен

преди 3 години

Пак ми изтриха коментарите.Ами хвалете си герба. Утре ще видим кой ще ви чете глупостите

11

До вечните плювачи

преди 3 години

Помощ за бизнеса трябва да има, за да се спаси ИКОНОМИКАТА.Целия бизнес е част от ИКОНОМИКАТА.Помощ трябва да има, за да не стане ефекта на доминото и много бизнеси да фалират, от там това да се отрази на ИКОНОМИКАТА.Друг е въпросът, че тези мутри, няма да направят нищо, за да помогнат на икономиката ни. Ще оставят всичко, ей така, да се забрави и потули.А, българънът, отново, ще забрави, много удобно.

10

СЛУЖИТЕЛ

преди 3 години

До До кога? Тъпо човече, ако няма държавни служители, кой ще ви дава тия пари докато лежите и си чешете таша...

9

Ужас

преди 3 години

Значи тези който пълнят хазната, мизерстват и страдат а тези който само получават и нищо не дават, държавните служители си живеят без проблеми и съкращения!!! Найстина няма такава държава...

8

До кога?

преди 3 години

Кажете защо няма уволнения и намаляване на заплати в бюджетния сектор и чиновниците,те източват бюджета...

7

ЕвроЦенител

преди 3 години

Деница Сачева, 2013 година: "ГЕРБ управлява със страх и репресии, точно както в комунизма!"Такаа. Като видя евраците Сачева ....ценностите си.

6

123

преди 3 години

Предлагам да се помогне на търистическия бранш...примерно, взема се данъчната декларация на бузинесмена и му се предоставя кредит в размер на 60% от декларирания доход...

5

Анонимен

преди 3 години

Дрън, дрън малкото които останаха без работа вече се върнаха. Българина е настроен за почивка на морето, а това както знаем не става без пари.

4

Анонимен

преди 3 години

Източват държавата. Бизнесът намери начин отново да източва държавни ресурси. Бизнесът ще прибира печалбата, а държавата ще плаща на работниците му.Кризата свърши, всички бизнеси работят.

3

Анонимен

преди 3 години

Какви 60/40 бе. Това си е чисто източване на държавна пара. Принципа на пазарна икономика трбва да остане в пълна сила. Който може нека оцелее. Държавата трябва да дава помощи и то под формата на храни и ваучери за битови сметки само на тези които няма какво да ядат.

2

Анонимен 2

преди 3 години

Както и аз. Всичщо е имитация на дейност, защото и те стояха без заплати 2 месеца. Сега трябва да ги наваксат. Жалко блато сме....

1

Анонимен

преди 3 години

Ееей, тия , най-накрая ще вземат да ну ибедят, че наистина са отпуснали пари на бизнеса.Аз, до сега, освен няколко фирми на приближени на властта, не съм чул някой да е получиш помощ от държавата, за корона кризата.