93

пилешко

преди 3 години

Американското пилешко не се обработва със хлор, само дето пилетата пият хлорирана вода.

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Ако се стегнат и започнат отново да произвеждат качествени неща"Къде си видял пакистанец да произвежда качество?

91

Анонимен

преди 3 години

До 97Оо да въобще не я разбирам,само дето съм живял сред нея десетилетие. Много добре ги знам що за стока е матрияла там и въобще не е за хвалене. А ти остави тоя Хари Потър и спри да се заблуждаваш с разни романизирани отживели илюзии за Английския начин на живот.

90

Анонимен

преди 3 години

До 96И защо по-точно е изпуснато? Говорите пак със задните си части. Спрете да коментирате културя която явно не разбирате.

89

Анонимен

преди 3 години

Живях в Англия близо 10 години и мога да кажа че положението там отдавна е изпуснато. Бъдещето им е много мнооого мрачно.

88

TYPANAR

преди 3 години

ОТ МЕН ЕДНО ОСУРАЖИТЕЛНО НЕ

87

Fallschirmspringer

преди 3 години

До 1//Ама за какво бяхте затворен в концлагер.За кражба,убийство,изнасилване,палеж,разни злоупотреби.Похвалете се,ще станете жертва на социализма.В квартала имаше един,който го бяха изпратили в Белене и когато питах баба за какво,тя много тайствено казваше,че бил пипал момичета.Чудех се как за едно пипане на момиче могат да те затворят в Белене.По-късно се оказа,че бил участвувал в групово изнасилване.След излизането му започна да работи в СЗ"Кл.Ворошилов" и никак не беше зле във финасово отноше

86

Анонимен

преди 3 години

Великите крадци!

85

Леле до 93

преди 3 години

1. Никой не плаче, така като гледам :) 2. Всички се превиват от смях с безумните им претенции , ама в цяла Европа, наистина :) 3. Очарователно е как всички стават комунисти, когато имат противоположно вам мнение :) 4. Леле Леле Леле на всички харизматични хора, преценили да се кръстят 1- в сми: номер едно, или по-скоро единствен/а/ни !? хаха 5. Ще коментират както си искат хората, предвид гнусните публикации в Англия на тема България :) 6. збогом и приятен ден хаха

84

A

преди 3 години

Велика? Велика е била, когато е имала от кого да краде. Сега црънците се осъзнаха, така че отговорът е "Не".

83

1

преди 3 години

големи проблеми, ние като бяхме затворени в концлагер и никои не се движеше свободно каква мизерия беше, седнали комунистите да плачат за Великобритания

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Интересно - кой и защо ще даде на британците по-добри условия и сделки, ако са извън ЕС?"Много просто. Когато преговаряш с някой който не е твой роб, ако искаш да има сделка, трябва да му предложиш нещо което е изгодно и за него. За заробени страни като България никога няма да има изгодна сделка.

81

Леле

преди 3 години

Обикновените англетата казваха, че излизат основно заради многото миграция, за която обвиняваха ЕС... Познайте! Продължават да приемат всякакви -станци както преди. А Франция отвори портите при Кале и вече френски кратери извозват всичкото инжинер през Ла Манша - Макрон каза Щом не сме партньори, не виждам причина Франция да хаби ресурс да ви пази границите, au revoir. И сега тези неизгодни договори с Щатите ще ги довършат... Фарма мафията, отровени храни, юс корпорации с власт... Честито.

80

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха запазили ниггггъра вместо да го заточат в Мексифорния, соигурно щеха да са най-великите пак.Отивам да извадя прането че е готово

79

Анонимен

преди 3 години

ковите на ЕС и ще си възвърне славата на Британската империя биха искали да внасят пилешко месо от САЩ, но в Америка то се обработва с хлор и други химикали, за да се предотвратят рисковете от зараза със салмонела------------------------------------Хаха от трън та на глок. Великя памперс през април е имал -20 % отрицателен икономически разтеж. На това империлия ще му викаш.Време е за икономическите войнни.Митта и акцизи и ддс.Време англия да фалира тотално. ЕС ще победи.

78

Анонимен

преди 3 години

наглобритания много скоро ще изтрезнее и после ще драпат да се върнат, ама повече никога няма да са част от европейското семейство. мястото им е на самотен остров в океана, забравени от всички и от всичко.

77

пияница мистик

преди 3 години

С 2 приказки, самочувствието, че все още са някаква Империя и фактор им изигра лоша шега и си вкараха автогол. За да си Империя, трябва да имаш колонии и от там да ти постъпват средства. Какви колонии има днешна Англия? Никакви. И ето, САЩ не ги иска, ЕС също. Абе ще си сърбат попарата, ясно е

76

P.S.S.S.S.S.S.

преди 3 години

Аз ще кажа на всички славянски, български, тракийски родове на всички културни и кръвни линии започнали в България и хилядолетие сме били духовно и културно свързани - ако не направите нещо ще станете съучастници, свидетели и печалбари от смъртта на майка си, люлка на цивилизации и най-древна племенна традиция и култура на света!

75

P.S.S.S.S.

преди 3 години

Последно казвам: По едно време някой обеща: Ставай, ставай страна огромная на смъртен бой срещу нацистка гнилоч! По едно време трепехте нацисти ребятай та да ви питам ? Кога станахте като тях? И с това моето изложение върху обективната действителност и фактите приключва! Аз изрично казвам - аз съм българин, целия ми род двадесет поколения и повече са родени в България и мен ме е срам от всички вас! Всички, които създадохте това майце убийство на българската култура и цивилизация!

74

P.S.S.S.

преди 3 години

Знаеш ли къв е големия майтап? В карикатурата на Бешков Борис 3 е облечен в нацистка униформа и всички отличителни белези и награди и отличия на Третия райх. Сещам се и за една конференция в Ялта между С., Ч., Р., Когато се разделя Европа на зони на влияние. Питам се само къде се състоя конференцията за България? В Ленгли? В Мадрид? Или в Лондон? Или и на трите места! Северна България на нациста, Южна България на Турците, Черноморието на Руснаците Ъъъъ а българите? Себул Зераха?