28

Лопе

преди 3 години

Жито на Великден? Подобна глупост може да напише само някой, който не е стъпвал в храм!!!

27

Свинщина 3

преди 3 години

Откак се е Христос домъкнал, натресъл на тая земя само езическите български царе и крале са печелили битки от световно значение. Само те! Нито един християнска цар!!! Ако пак ви чуя, че се бъркате в светските дела много бързо уличните лампи се превръщат в бесилки!!!1 Многоо бързоооо!!!! Дякон Левски дето уж бил от вашите само щото се отрекъл от ц.и.г.аннннни...на го предадохте и обесихте!!! Ходете си у Палестина и Израел дето ви е Prommised land - обетованата земя и си ги заврете тия глупости .

26

Свинщина 2!!!

преди 3 години

Но считам българските палестинско-израелски конкистадори от БПЦ - свещенниците демек или поповете за най-долните същества на света. Защо? Когато наричаш нацистко-фашистко *** негово величество от другаря цигггггггггааааааанин на българите цар без капчица българска кръв и който за разлика от Симеон 1 донесе не златният век на България, а четвърта, пета и шеста национална катастрофа за България в демографията, образованието, икономиката трябва да ви е пределно ясно, че сте национални предатели!

25

Анатема

преди 3 години

Църква с името света неделя не би трябвало да бачка в понеделник.

24

Свинщина!!!

преди 3 години

Предлагам другия път вместо да се опитвате да разпаднете общността на европейските народи да теглите клечката на още няколко катедрали. А ако някой реши да прояви велика мъдрост и да нюкне Йерусалим и Витлеем ще направи услуга на човечеството за следващите няколко милиона години. Тая селска история е толкова неадекватна, толкова като камък на шията на цивилизацията, толкова паразитира, че няма накъде. Целия свят биоразнообразието ще решава един палестинско-израелски ц.и.гггг.а.нин. Другарю цигаа

23

Глей бе ...

преди 3 години

Всяка империя в крайна сметка се разпада и пада - същото важи и за християнската световна империя и инвазия - предполагам това са комплексите на Натаняху и предшествениците му .... които до ден днешен отказват да приемат историческата истина, че не са богоизбран народ. Всяка глупост е до време, но тая глупост заплашва да съди и унищожи всички ни, че даже и юдейте от тях ще оцелеят едни 150 000 души. Значи кво излиза юдейте богоизбрани - останалите народи на тоя свят са ***!!!

22

Деааа тия простотии!

преди 3 години

Остави проблема, че това дето се пише и това дето го почитате изобщо не ни касае, защото няма никаква връзка с България или да се е случило нещо на Българска територия. Това го остави. Остави и проблема, че преди 1500 години някой шест месеца спорил тоя какъв е човек ли е бог ли е и накрая стигнали до извода (ама това е техния извод), че е непорочно заченат богочовек - фактите в последствие са други - богат израелтянин (подклас египтянин) изнасилил бедна палестинка (подклас асирийци) и станало

21

марги

преди 3 години

До АнонименЗа простотията и злобата няма делник, няма празник....!

20

Анонимен

преди 3 години

Поповете и чистачката - глоба, без маски са, една леля е сложила маска като лигавник - пак глоба! А тази дето се е вживяла и се е метнала на колене и е обрала цялата мръсотия от пода, веднага трябва да мине през пароструйка с дезинфектант!

19

Аз

преди 3 години

Ходете овъртяни с маски и ръкавици в жегата, в това време фарма акулите се позлатяват. Докато има ковид истерия, ще има и ковид балон. За последните месеци са натрупали 400 млрд. долара от ковид истерия. Продължавайте стриктно да изпълнявате. В 24 часа има статия. Прочетете я. За първи път се продава нещо, дето още го няма. И не е ясно дали ще е безвредно, за ефикасно няма и да коментирам. Екс президента Плевнелиев и др. апелират ваксината да е безплатна. Замислете се. Рибата в морето, а някои

18

Истината е

преди 3 години

Ако имаше Бог нямаше да позволи добрите хора да страдат. Не си правете труда да ходите по църкви най-много се разболеете. Няма смисъл.

17

Анонимен

преди 3 години

Може ли в пика на заразата( на Великден), която се предава по въздушно- капков път, ти да даваш от обща лъжичка жито на вярващите влезли в храм??? Кажете, бе набожни изтрещели папагалченца?

16

Анонимен

преди 3 години

до 17 Това на Великден в бяла държава нямаше как да мине без последствия. Това си беше чисто и просто неумишлен опит за заразяване от страна на поповете. И жалкото и отвратителното в случая е, че нито един поп не подведаха под отговорност заради тези общи лъжички с жито. Жалка история!

15

Анонимен

преди 3 години

Бе те тия наглеци поповете им дават жито от обща лъжичка на молещите се в църквите, вие питате що нямали маски.

14

5 годишен

преди 3 години

А защо тези дядовци с белите раса нямат маски? Да не са извънземни, че тях вируса да не ги лови?

13

Анонимен

преди 3 години

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ НА ТОЗИ ДЕН! ДА НИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО! БОГ ДА Е С НАС!

12

Анонимен

преди 3 години

до 9 Той Волен САидеров го каза, но след като влезе без маска в "Ал. Невски" треснаха ли му глоба на Великден? Треснаха му! )))

11

Анонимен

преди 3 години

до 12 Аааа, това го кажи на Ананиев който е подписал заповед в която се казва ИЗРИЧНО, че маски трябва да се носят включително и в червки и храмове!

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Заповедта няма сила в църките и храмовете.

9

Анонимен

преди 3 години

Нали казаха, че ако се установи, че служители са мез маски( даже и държавни) те ще бъдат глобявани? От тия материали какво по- голямо установяване дето служителите на църквите до един са без маски?