12

An

преди 3 години

Коментарите и пресата са написали глупости,големи сте царвули пишете само нагласени постановки .попрочетете малко лайкаджии такива.хабер си нямате от котли и взривове.

11

пророк

преди 3 години

Прекалявате с глупави илюстрации!Първо содата каустик не се вари в котли Това не са ви на баба ви кюлотите и после не се запалва Като гледам снимка май е от горяша рафинерия!!!

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Иванушка, научи първо че ние пишем безопасност го бишем без мягкий знак накрая, ***. Гледай си руското образование, че е цъфнало и завързало, не ни се мотай в краката тук.

9

Анонимен

преди 3 години

Глей кво става. Тролчетата налетяха - Белене та Белене. Това ли вие е опорката за днес, а? Нали целото БСП реве от нам колко години колко е важно и готина Белене? Ама сега като се видя, че няма да са само руснаците и нема да ги има париците - рев, та се къса. Ще гръмне, леле гръмна т.н. Много сте плоскиКакво Белене ви тресе, става дума за авария в химически предприятие, слава богу, без пострадали. А можеше да е по-страшно.

8

Анонимен

преди 3 години

До чеТака казаха за Чернобил. Комунистите, и не само нашите. Много ви е къса паметта или е избирателна? А белене кво ще гръмне сега, бе пич?

7

Анонимен

преди 3 години

Ама това да не е заради корона вируса?

6

че

преди 3 години

то ако гръмне гьола Блеене веднага ще кажат, че няма пострадали, няма опасност, няма радиационно замърсяване.

5

Анонимен

преди 3 години

Пак добре че е нямало хора в близост до котела.

4

Козлодуйски бряг бум

преди 3 години

Независимо дали има или няма пострадали, виновни никога няма.Затова подобни инциденти застрашително зачестяват.

3

Пинко

преди 3 години

Значи при толкова аварии къде ли не в България , някакви суеци са решили да ни закопаят тотално с аец Белене ... без коментар явно найстина искат да заличат българите !!!

2

Анонимен

преди 3 години

Хахаха.Ре,ултат от българското образование е високите мерки за безопасностьх

1

експлодир земетръсов

преди 3 години

Приближаваме се към Белене