159

Петров

преди 3 години

Сега след изолацията търговците са надули цените в опит да си избият загубите и да наваксат с печалбата. Затова гледат да ти го нататрузят.

158

Анонимен

преди 3 години

Който не му харесва, да ходи на дюнерите и да си пазари от магазина.

157

В. Магриотов

преди 3 години

До До магриотовАми ако дойда?

156

До магриотов

преди 3 години

Що не отидеш да си ощастливиш възходящата от първа степен.

155

Анонимен

преди 3 години

На море не се ходи по заведения! Взимам си бунгало, пълня багажника с храна и си готвя и си пия. Имам си чадър, слагам си го,хладилната чанта е до мене. Пия си бирата и си пея.

154

Анонимен

преди 3 години

Еее-вечерята е 5 лева, ама белото е 145....

153

В. Магриотов

преди 3 години

И да ми слагати минуси ич не ми дреме. Видя ли бай *** да цътка над менюто директно го хващам за ушаците, шута и навънка.

152

Клуб 35 Царево

преди 3 години

Значи Клуб 35 е това! Добре. Успех Клуб 35. Ще си ядете чорапите, ако може да си купите такива де, че и това е под въпрос.

151

до 162

преди 3 години

За 150 сметка на вечер за тебе и приятелката ти... Имам лоша новина за вас. Вие сте много тежки алкохолици... Може и наркомани.

150

Анонимен

преди 3 години

Аз само с приятелката си като седна на вечеря във Варна(а не на курорт) правя по 130-150лв сметка, тоя прави 75лв и реве.

149

Анонимен

преди 3 години

Като е неграмотен и не може да чете, ще плаща :)

148

Анонимен

преди 3 години

Тоя от сутринта седна и за цял ден направи 74лв сметка. Дето не стигат да си платя тока и водата.

147

В. Магриотов

преди 3 години

Бай *** не обича да плаща, този *** кво иска? Естествено че се плащат столовете, британците как си плащат?? Даже колегите малко са го чарджили, аз ако бях 40 лева щях да го чарджя най - малко че и лобут щеше да яде.

146

Анонимен

преди 3 години

В гърция също е брадва ама храната е хубава и си заслужава.Хора ходете на нашето черноморие по апартаменти за 60лв за 3ма и си гответе. По заведения не ходете .Те тези тарикати искат за 2 месеца да станат милионери.

145

Анонимен

преди 3 години

Не се и научиха тия как пари да правят. Ще го излъжеш един път да плати. Ще се върне ли пак тоя клиент при тебе? За бургера - трябва да е най-добрият на света. Идват на тълпи американци да го пробват. Тука на Черно море са измислени бургерите. И откога се наричат "тиквички по гръцки" просто пържени тиквички със сос от кисело мляко, чесън и копър? Или с лодка и гребане с весла ги носят от Гърция. Аз бих си станал и заминал. Може и да се сбием, ама няма да цивря по мрежите. Ще си делим килия в РПУ

144

do Петров

преди 3 години

Абе ПетроФФ,абе готин, нещо въобще не си схванал идеята на поста. Заради това прослувото "частника имал право да дере", българите са извратени от нашите курорти. Пича, който е постнал това, видимо не е голтак. Той изказва ологофреското поведение на нашите "бизнесмени" да ти таксуват стола на който си седнал и консумираш ядене и пиене от същото заведение...

143

Саксофонов

преди 3 години

Никъде нищо не е безплатно. Ако някъде нещо се дава "безплатно", то е платено, но цената е включена в друг продукт. Безплатният продукт или услуга е просто реклама, за да се привлекат клиенти, които наивно си въобразяват, че са ударили джакпота.

142

Петров

преди 3 години

Това си е частна кръчма, всеки има право да дере. А и всеки клиент има право и да не сяда. Все пак един бизнес се създава, за да печели. Щом има будали да плащат, бизнесмена ще дере.

141

Анонимен

преди 3 години

Тези от бетономорието още малко ще взимат кинти,че изобщо сте ги посетили.

140

Коко

преди 3 години

Цени от таверна на плаж Миродато, в района на Авдира, Гърция:Пържена риба: Гаврос - 6?Сардина - 6?Барбун - 9?Риба на скара: Ципура - 30?Лаврак - 30?Морски дарове:Октопод - 8?Калмари - 8?Миди задушени - 6.50?Скариди - 12?Бира - 3?Мин.вода - 1.50?Десерти - 4-5?Аз съм беден и ходя там. Тука ми е скъпо.