34

Анонимен

преди 3 години

до кефЕ такива заблудени като теб гласуват за ГЕРБ като си мислят,че са десни.Срам и позор от такива като теб!Затова сме на това ниво и скоро няма да мръднем!Само каквото ти промият мозъка си готов да твърдиш.

33

Анонимен

преди 3 години

Тоа менте-Историк кога ще каже на Българския Народ че са насила Християнизирани от Византия през 866 г. и че Хан Кубрат е роден в земите на сегашна Украйна тоест когато носи Племето си към Източна Европа идват реално като Бежанци

32

Каскет

преди 3 години

Мария, сложи си го бюста, 0тзад, (в задният двор).

31

Анонимен

преди 3 години

Моето мнение е че беше доста начетен историк и умееше да разказва увлекателно .Като човек не мога да кажа защото не съм го познавал

30

Анонимен

преди 3 години

Този е срам и позор за майка България терорист и сол топка на Божков

29

кеф

преди 3 години

като мина ще мога да се изплюя върху ченге! Трябва да има по един паметник на ченгета в всеки град, за да може да ги заплюваме. На тях се крепеше робството на тирана Живков и неговата гнуусна партия БСП.

28

Анонимен

преди 3 години

Тоя ли изми тиквата с помия?

27

Созополчанин

преди 3 години

Мирха на праха на префесор Божидар Димитров - един добър, човечен и интелигентен човек, с който винаги ще се гордеем в СОЗОПОЛ. Каквото и да се направи в негова чест ще е малко ! Вечна му памет !

26

Пенсионер

преди 3 години

На този м0шенник, каква държава си имаме само. Та той се занимаваше само с далавери.

25

Анонимен

преди 3 години

Борисов е един *** мафиот, подставено лице , което скоро ще задраскат....

24

Бужи изгербениъ

преди 3 години

тва оня Бужо, бекаписто дека се изгерби за да стане музеен използват, ли бе/ Оне дето сви от Ватоката 10на кокълчета и после ги откри там дето ги закопал и ги анализира че били на свБай Йован златоустия, ли бе. Тоя Ватиката тре да го анатемоса, а паКутите Буст с Ю щели да му избустирват. дано растройството ви фане и по неа кашлицата тежка ковидна Бужовия живот е бил такъв че за него или нищо или да си траем!

23

Калеко Алеко

преди 3 години

Боже ... Боже, тозими ти историк умело съчетаваше историческата наука с нуждите на БКП и ДС, за което и беше титулован като профисор, подобно на много свои колеги клели се във вярност на Партията майка ... Един град с хилядолетна история, като Созопол, със суигурност ще се "гордее" с облюдките на Тошовия СОЦ и Нерушимата българосъвеЦка дружба, славата и паметта на които се озоваха на сметището на историята ... !!!

22

Бунгар

преди 3 години

Платен лъжец от държавата и автор на измислена Българска история. С лъжи не може да се вдигне самочувствието на народа.Рано или късно всички ще разберат истината.

21

Анонимен

преди 3 години

Съмишленик на черепа в контрабандата с тракийски антики.

20

и защо да е срам

преди 3 години

До ТоткаБожо познаваше и кътните зъби на българина!В частен разговор говореше косонастръхвателни неща за нашенците!Но иначе мълчеше,щадеше самолюбието на народа ни!Беше истински патриот!Такива хора са нужни днес на България,ама ги няма!

19

ужас

преди 3 години

Нека да си спомним с какво е прочут Б. Димитров : 1. Агент на ДС 2. Близък приятел на Боко 3. "Открития " : частица от Ноевият ковчег; частица от мощите на Йоан Кръстител, гроб в който има обичай срещу вампирясване.Само да обърна вничание, че двете епохални открития / частици от ковчега и мощите на Йоан Кръстител / са толкова значими, но в нито едно сериозно научно издание не са публикувани. Изводите за тези които мислят.....

18

Анонимен

преди 3 години

След 300 г някой човек ще бъде подведен с този монумент.Ще помисли ,че си има работа с достоен човек.А ние знаехме какво представляваше този типаж.Едно от най-гнусните ченгета на ДС.Ето защо паметниците са излишно езичество.Идоли.

17

Анонимен

преди 3 години

Ей,ти дето триеш ,спри се бе ***.

16

Анонимен

преди 3 години

И тоз първи братчед на Бай ***...Барон Мюнхаузен в българската история...

15

Анонимен

преди 3 години

На паметника да напишат:"Аз Божо Димитров изпълних детската си мечта, да си намърдам дебелия *** без всякакви заслуги в най-луксозния кабинет на Тодор Живков и от едно семпло и красиво проектирано място да го превърна във воняща на фасове к.о.ч.и.н.а."