17

Анонимен

преди 3 години

До Коментар 16 Наистина башибозук ниско културен, ниско професионален, надменен в може би една не малка част която обаче определя облика на целото МВР.

16

Анонимен

преди 3 години

Ей тия полицаи видята пачките в чекмеджето на премиера и сега до като не му ги вземат на рахят няма да го оставят човека.

15

Анонимен

преди 3 години

Евала на ГЕРБ и Борисов. Хваща и вкарва в затвора всички корумпета и вече почват стачки. Да ама не, защото народа е с Борисов и ГЕРБ.

14

Ф.С.В.

преди 3 години

Мафията с пагони -видя че- Мафията без пагони има много евра в нощните шкафчета и гардероби-Та сега си иска и ТЯ своето,,,,,, в противен случай -няма да им пази шкафчетата Я,, от народната "любов"

13

Кух профил

преди 3 години

Сега да идат шведите /дето много ги пазят/ да ги подкрепят. И тогава - ЗАГРАЖДАЙЙЙЙЙ!

12

нали

преди 3 години

До До кога?Не са луди този който ядът баницата.....а тези който им е дават....

11

До кога?

преди 3 години

Народа в тази криза отделя пари от данъците си огромна сума да издържа едни търтей,безделници,който даже не плащат данъци и осигуровки в НОИ,всичко им плаща народа а те не работят,взимат подкупи,работят за бандити,наркотърговци,сутеньори и тн.това го виждаме всеки ден по улиците.А тевсеискак и искат?!

10

ха-ха

преди 3 години

Виж ти ,нямало да спрат докато не се получило , това дето били казали.....това си е направо ултиматум към хунтата бре! Ама то е така м Мутреландия, който е силов, със сила постига квото иска.....да му мисли спящото простолюдие, него все го плашат с К-19 и дежурното, че ако падне Бобо, идвали БСП и ДПС. Ама се видя как точно последните решения в парламена се приемат с гласовете на Герб и дпс. Но да видим все пак ченгетата кво ще направят....

9

Анонимен

преди 3 години

Протестират срещу борбата с корупцията.

8

Анонимен

преди 3 години

Да се пенсионират тези които са за пенсия и ще има поне още 10000 работни место за млади кадри.

7

Анонимен

преди 3 години

Престъпници в униформи!

6

Скандално

преди 3 години

Тези лица нямат ли малко срам и достойнство,хунтата им даде не заслужено големи заплати,невиждани привилегии на фона на най ниско доверие в полицията а те не се спират!?

5

Анонимен

преди 3 години

За да има можеща и работеща полиция, с честни и неподкупни полицаи, може да се направи следното. Спират им се заплатите за година и реално всички които разчитат на тях, ще напуснат, като ще останат корумпетата, около деветдесет процента от цялата орда. След тази година, напусналите се възстановяват на работа, а ненапусналите се настаняват в лагер за професионално усъвършенстване Белене.

4

баба Пенка

преди 3 години

АМИ ТАЗИ НЕКОМПЕТЕНТНОСТ НАЛИ СЕ СЪЗДАДЕ В СЛЕДСТВИЕ НА НАПУСКАЩИ ЗНАЕЩИ И МОЖЕЩИ СЛУЖИТЕЛИ НА МВР. БЕЗПРЕЦЕДЕНТНОТО ИМ ЮРКАНЕ , КАТО И НЕСЪОТВЕТСТВИЕ В НАРЕДБИТЕ ЗА ИЗЧИСЛЕНИЕ НА ИЗВЪНРЕДЕН ТРУД , ПРОМЕНИТЕ В ЗАКОНА ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ ПРИДИЗВИКА ТЕЗИ ПРОТЕСТИ. И ТАКА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ВЪПРЕКИ, ЧЕ ИМА ВДИГАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ три години. НО НАПУСКАЩИТЕ МЛАДИ , КОГАТО СЕ ОГЛЕДАТ ПАК ЩЕ НАПУСКАТ, ЗАЩОТО НЕ СА ГЛУПАВИ.

3

пенчо

преди 3 години

Значи, Национален протест за оставка на правителството, и ....т.н., трябва да се насрочи за 5 юли, тъй като и МВР ще протестират тогава, та тамън!!!

2

Анонимен

преди 3 години

БСП-то пак активизира милиционерите

1

Унуфри

преди 3 години

Добрее, ние като протестираме , те седят и ни спират. А сега ако се съберем 400 - 500 човека на анти протест кво става. Всичко се връща