28

не са бели

преди 3 години

До За жертви наТе са дравиди!Тук бая избеляха,та за това хората се лъжат!

27

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Я сега кажете колко от вас са яли кекс "нeгъpcко дyпe"???Които са живели при соца - почти 100% Рецептата още я има в интернет, може да проверите. Сега и кекса ли да спираме???

26

Анонимен

преди 3 години

Премахването на черните точки е расизъм. Да живеят черните точки и мръсните крака!

25

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно безумие и лудост, на което трябва да бъде сложен край, докато нещата не са загрубели

24

WP88

преди 3 години

НУЖНО Е ДА УМРА ЗА НАРОДА СИ,НО ДУХЪТ МИ ЩЕ ВЪЗКРЪСНЕ И ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЩЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ БЯХ ПРАВ!

23

Стар набор

преди 3 години

Глупоста няма граници и не познава възраст. Тя ходи по хората, а не по животните.

22

Скоти Пипан

преди 3 години

а бе я ходете си избелете ануците и изобщо не им се връзвайте. Нека те си ходят с небелени ануци, като знаят толкова

21

За жертви на

преди 3 години

расова дискриминация се обявяват раси,които се чувстват неподготвени(физически и интелектуално)да се справят с проблемите си и търсятпривилегировано положение спрямо другите,чрез което да компенсиратнеспособността си.Нашите шведи(въпреки че де юре се водят от бялата раса,нищо че са много тъмнобели) отдавна играят на тази музика.Като те мързи даучиш,да придобиваш професия,работиш(но имаш охота да притежаваш всичко),търсиш друг да ти плаща сметките и те издържа,казвайки че си дискриминиран.

20

Анонимен

преди 3 години

Простотията и крайния фанатизъм, са част от либералната демокрация, там няма крайна точка, дълбае се до безкрай, не се решават проблеми, а се създават такива напълно измислени и се води безкрайна борба. И ето тук се наместика НПО-тата, в тази бизнес ниша, те са тези който печелят милиарди от създаването на напрежение, конфликти и радикална фрагментация на обществото. Всичко това води до деградация и разпад на европейската цивилизация, това е просто поредния пример, само ние подобни "проблеми".

19

Анонимен

преди 3 години

Burn , loot , murder активисти преди два дена викаха Eat the rich , abolish capitalism. Мисля че темата за расизма трябва да се закрие. Спрете социалните помощи , давайте само на болни .

18

Waffen SS

преди 3 години

""""Избелване, черни точки светът полудява на тема расизъм. А Дядо Коледа расист ли е?""Има една поговорка:"Насила хубост ,не става"Ами няма как да ме насарат да примирам от любов към нИКрите.Като бял човек си харесвам бялата раса ,белите жени ,е и азиатките ,те са като порцеланови статуетки

17

Анонимен

преди 3 години

Снежанка вярно как ще изтипосат.... ако някъде знаете да има черен сняг ? Лош расистки бял сняг и расистки снежинки и Снежанки, числото 7 при джуджетатa също е едно библейско такова и антисемитско, а джуджетата дори не са жени и не са феминисти може би са популисти или фашисти или хибридни агенти на Путин и Орбан.

16

Варна

преди 3 години

Черно море?! Хм, нещо не ви ли тревожи? Пък Бяло море, аууу ужас.

15

НЕКОЙ

преди 3 години

Всеки е анти-расист докато някой от друга раса не засегне лично него или семейството му, след което точно на секундата става див расист. Всичко останало е лицемерие.

14

Waffen SS

преди 3 години

"""Избелване, черни точки светът полудява на тема расизъм. А Дядо Коледа расист ли е?""Ако трябва да сме точни,полудели са ли-авите,демократични,неолибералисти.Та преди години имаше някакъв десерт "Негърче" и така си пишеше на етикета.Остава да измислят някакво словоблудствие и човек когато си купува черни обувки или черна кола,или черен костюм да се чуди как да го определи.С една дума демократичната,неолиберална перверзия е обхванал света и то заради един престъпник

13

Анонимен

преди 3 години

Природата е съвокупност от разнообразие на индивиди, а всяко разнообрасие може да се тълкува като расизъм между индивидите, когато има антагонизъм между тях.Природно обусловено е всеки индивид автоматично да определя, на кое да каже ДА и на кое НЕ.Ако белите наричат черните "черни" е расизъм, то би трябвало и когото черните наричат белите "бели" да се тълкува расизъм.А по-голямото насилие на едните индивиди над другите се нарича НЕСПРАВЕДЛИВОСТ.

12

Анонимен

преди 3 години

Никой не е полудял.Просто светът се напълни с други хора ,които не искат да повярват,че центъра на света е нашата култура и цивилизация -Гръко римския свят боде ислямистите.Бялата колониална цивилизация пък я ненавиждат и пречи на черни,индианци и всякакви.Какво да се направи?Щом не искаме Хитлер няма какво друго освен да гледаме медиините психози всеки ден. То една цивилизация преди да падне се разпада отвътре.

11

Анонимен

преди 3 години

Вижте снимката, туй са нашите ментори дето ни учат на демокрация и как трябва да живеем. Разбира се ако българин играе юнашко хоро във реката посред зима това е просташко, ако го правят бледоликите това е възвишено и демократично. Представете си тия колко кучета тричат за да имат толква природозащитници да се грижат за правата на кучетата.

10

Печелившият ход

преди 3 години

Тъй като огромна част от държавната издръжка, с която лентяйстват чернокожите в САЩ, е от данъците на работещи бели, крайно време е да се свикат огромни митинги и да организират непобедимо движение "Не на белите пари!!!". А... Защо не чувам възторжен рев отвъд океана? Ами защото викат тъкмо обратното - "Бели расисти, дайте ни парите си, къщите си, колите си!" Точно това казваше мощна "корпулентна" активистка на BLM на сборище още преди четири години. Хем боли, хем сърби. Лицемерие до дупка.

9

Анонимен

преди 3 години

А играта с карти "Черен Петър", забраниха ли я или все още може да разцъкваме ?