68

Анонимен

преди 3 години

Мда, ако Стивън Хокинг беше създал някой от теоретичните си трудове сега, със сигурност не би използвал името "черни дупки".Да се готвят изрази като "черен си ми пред очите", "черен гологан не се губи", "черен дроб", "черно кафе", "черна каса" и т.н.Аман от простотии.

67

До Хе,хе!

преди 3 години

виждаш ли после кой подбужда любимата ви дума "расизъм" . Съди се по дела. не по цвят.

66

Анонимен

преди 3 години

"Френският козметичен гигант L'Oreal също се движи напред и обяви, че премахва думи като "избелващ" и "изсветляващ" от продуктите си."Толерастията води до това.

65

и между другото

преди 3 години

как не им стига акъла, че така бъзика ще стане още по-голям. Между другото черното е цвят, но ... хората са болни и това далеч не е нашумелия COVID

64

оня другия

преди 3 години

Аз като казвам, че сами ще се затрием ....

63

Анонимен

преди 3 години

Имам един въпрос и едно предложение. Въпросът ми е: Как да наричаме занапред белия и черния дроб на човека?Предложението ми е: Всички чернички, които си избелват кожата и си изправят косата, автоматично да бъдат лишени от гръмкото именуване "афро" не знам кво.

62

Гepманистaн Убepалec

преди 3 години

В комунистическа българия, най-страшно беше да те набедят за капиталист (или че не обичаш партията). Сега в турция гюленист. В германия антисемит. В ислямските страни за безбожник. В америка расист.Под страха да не бъдат набедени за расисти хора и компании взимат решения които са вредни за тях самите.Америка все повече започва да прилича на страна на чиито граждани трябва да бъде наложен стриктен визов режим като страна където върховенството на закона е силно нарушено.

61

Гepманистaн Убepалec

преди 3 години

Самите американци се оптаха да изнесат чисто американския проблем БЛМ към съюзниците си (т.е. страни поставени във зависимо положение, където държавният секретар е допуснат да ходи и дава инструкции как да бъдат управлявани за да е най изгодно за америка, като германия, българия). Добре че не им се получи много успешно. За сега.Защото когато америка пръдне, всички съюзници трябва незабавно да започнат да се напъват за да се осерат колкото може по-*** и америка да изглежда чиста.

60

Гepманистaн Убepалec

преди 3 години

Протестите предизвикани от убийството на чернокожия дребен престъпник бяха (може би) справедливи и хаотични. Но много бързо започнаха да приличат на маса направлявана от външна организация целяща дестабилизация и щети. Нещо което американските служби много добре знаят как да правят, но вече явно не са единствени и Русия и Китай са се научили да правят цветни революции.Самото избиране на тръмп носи същите белези, а вредата за америка от неговото управление става все по-очевидна.

59

Анонимен

преди 3 години

по-големи расисти от сърбите няма, може ли да си кръстят столицата Белград хахахахакрем против афроамерикански точки ми звучи по-расистко, ама щом така ги кефи :)афроамериканска му работа

58

МНЕНИЕ

преди 3 години

САЩ се разпада , теглете си парите от Уолстрийт и Взаимните Фондове .В Момента Световната Федерация по Шахмат , базирана в САЩ , променя Правилата в Шаха - Променя се правилото Белите Фигури да имат право на Първия Ход .

57

Анонимен

преди 3 години

Белоградчик съвсем ще го закъса... град на расисти. За Белоногата на Славейков също трябва да помислим.

56

Анонимен

преди 3 години

А белите манастири какви ще ги правим?Ще ги боядисваме ли?

55

Анонимен

преди 3 години

Дядо Коледа бял, Снежанка бяла, седемте джуджета бели - расизъм някакъв, разбираш ли.А че Христос и 12-те апостола са всичките бели как ще го коригираме?!? И няма нито една жена! Пфууууууууууу. И *** няма, макар че там може да изфабрикуваме нещо за някой прикрит.

54

НЕКОЙ

преди 3 години

Ето защо германците трябваше да спечелят втората война.

53

Анонимен

преди 3 години

Ако расите бяха равни и нямаше различия, нямаше да има расизъм. Изкуствено да се бутаме да се изравняваме виждате до какво води.Никой не избирал как да се роди - то сякаш някой избира пък как да умре. Зорлем се правим на по-вярващи и от Патриарха. Няма как да ни се получи.

52

Анонимен

преди 3 години

Ако не се лъжа, мисля че етиопската църква имаше изображение на Исус Христос като черен.

51

Анонимен

преди 3 години

щом ми изтри коментара, друго обяснение няма

50

Анонимен

преди 3 години

Малко ни бяха о бра тни те. Та сега и тези. Защо не искаше да влезе в полицейската кола? Клаустрофобия? Та, нали го извадиха от кола при ареста. Да не говорим какво се вижда на камерите преди да дойдат полицайте. Продаде дрога на двама малолетни!!! "Героят"!!! Полицая му бе стъпил на врата. Не знам как го е задушил? То и някои американски патолози, като един наш, дето се обеси на детска площадка.

49

Добрият негър ...

преди 3 години

Светът на пoмиярите се мазни на черните разбойници. Има един друг свят, който се готви за бой.