41

Анонимен

преди 3 години

В България вируса тепърва ще се развихря заради напълно неадекватните мерки на правителството още от началото на епидемията. Лято, зима, няма значение, вируса това не го интересува. Най-вероятно доста народ ще се зарази, а между 10 и 20% от тях ще ги погребем. Такава е смъртността в Европа.

40

Анонимен

преди 3 години

Доказано е щом банкянският вирусолог д-р Тулупов го казва!

39

Анонимен

преди 3 години

и мита за БЦЖ то е на път да отпадне ,вече не се говори на тази тема

38

Така е !

преди 3 години

Минава лесно и зима и лете !!!

37

Анонимен

преди 3 години

това се знаеше още февруари месец, но наште умници сега откриват топлата вода. нали не говорят чужди езици и не могат да се осведомят какво се случва по света. коне с капаци или лойкови лапачи???

36

Анонимен

преди 3 години

ама разбира се, дори елън мъск го прати с неговите спейс шитс до слънцето и се оказа че и там вирее

35

ХАХХАХАХА

преди 3 години

ЦИРКЪТ ПРОДЪЛЖАВА.НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ИЗСЛЕДВАТЕ ЩОТО ГО НЯМА.....

34

Анонимен

преди 3 години

До HandelБахаха да ти имам "експеримента" :))))))

33

Анонимен

преди 3 години

До хичо 32Ваксина?!Ако беше поне малко грамотен щеше да четеш не само на булгарише шльокавица и да разбереш че нито ще има ваксина нито адекватно лечение.Наивни хора сте това бугарете.Лапнишарани........

32

Handel

преди 3 години

Ами проверете бе доценте... Някой заразен да кихне в една епруветка, запушете и почнете да я нагрявате докато вирусите измрат. Но кой знае защо никкой не публикува резултатите от подобни изследвания, въпреки че не може да не са направени. вместо това разни доценти хъкат и мъкат...

31

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотТака е ... цял свят си прецаква икономиката понеже няма нищо :) евала разконсприра ги!

30

Анонимен

преди 3 години

До Патриот 26Това че ти не си видял не значи че няма!!Все пак в Бг още не е започнала пандемията реално.Тепърва идва голямото гърбене.Между другото зимата ги гледах америкените как на 32 градуса кашлят като че ли ще си изплюят белите дробове така че.......приготви се!!

29

хичо

преди 3 години

До Анонименмангър ,ти ли си бе брат--защо пишеш анонимно?по-полека с броя жертви-всичко е възможно-ваксина-също

28

Анонимен

преди 3 години

За мен ситуацията вече е напълно ясна.Имаме достатъчно статистически данни за да опишем точно резултатността на вируса.5% смъртност на регистрираните средно за света.0.5% смъртност върху броя на населението.Или Бг да очаква 20-25 хиляди жертви, за САЩ числото е около 8 милиона.Докато не видим тези числа забравете за край на пандемията.Всеки който ви каже нещо друго е лаик.

27

Анонимен

преди 3 години

Българина както винаги е око да види ръка да пипне :) все го лъжат все го мамят и все искат да му вземат нещо :) трагедия. Цял свят е писнал ама разбираш ли ние го нямаме :) това работническата класа ще ме побъркате от смях.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24 - всъщност вирусът не е съвсем нов и първата му известна "версия" е от 2002-ра година.

25

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

Не е доказано, че COVID-19 минава по-лесно през лятото,ОСВЕН АКО ЕВЕНТУАЛНО МИНАВА ПО-ЛЕСНО,АМА НЕМА КОЙ ДА ДОКАЖЕ И ТОВА- ЗАЩОТО МИНАВАНЕТО ЗАВИСИ ОТ ЛЕЧЕНИЕТО -АМА ТО НЕ Е ДОКАЗАНО ЧЕ ИМА ЛЕЧЕНИЕ,А АКО ИМА ДАЛИ ИЗОБЩО ДЕЙСТВА...АМА НЕ Е СТРАШНО ,ЗАЩОТО СКОРО ЩЕ ИМА ВАКСИНА,ОСВЕН АКО НЯМА,ПЪК И АКО ИЗОБЩО Е ФУНКЦИОНАЛНА,КОЕТО Е СЪМНИТЕЛНО....ЛУДНИЦА-БГ...

24

конспир

преди 3 години

в 21 век- века на глобализацията, да гавариш за социална дистанция е идиотизтъм1 така рубладжиите хем са против дистанцията, ама са и против глобализма, шизофрениците. тия дето не искат глобализъм са именно руските и китасйските комунисти, които изобретиха вируса да бутнат капитализма и демокрацията, но ще останат дъбоко самоизлъгани.

23

Патриот

преди 3 години

Изобщо няма такъв вирус! Не се вижда да буха нито един кашлица в тези горещини, нито да е настинал, нито да има температура, нито да диша тежко. Спрете, че станахте за смях. Хората си ядат сладоледите и се разхлаждат, а скоро ще ходят и на море. Никой не го боли за короната. Пенсионерите се разхождат из парковете и нищо им няма, стоят по пейките, приказват си. Никой не го боли, че държавата лъже. Настроението сред хората не е коронавирусно, то е само в тъпите тикви на управниците.

22

Анонимен

преди 3 години

Стандартно правило е, че най-големите оптимисти са... глyпаците...Затова в България има много "оптимисти" и ***, както каза Бойко. Блеят, като оФце, че няма вирус.