33

Не по темата

преди 3 години

Четох и търсих новината по БТВ тази вечер.Че" властта търси този който е пуснал файла с гласа на д-р Борисов"! Но не намерих такава новина в БГ Днес УВИ! Следейки събитията Друго е притеснително за мен лично!Търсят го под дърво и камък?Защо?!Защо просто не подложат " записа"под експертиза?! Или няма как защото НЕ ЖЕЛАЯТ?! Проверяваха всеки случай щом не е свързан с властта! Точно Този Не искат?! Притеснително и подозрителен е този цирк! Българина е в час отдавна! Парламентарните! Там е истината!

32

Тонката

преди 3 години

От Слънчака до Свети ВласТ се стига след Кубан по алеята като завиеш надясно:):):):)Е то зависи откъде идваш де:):):):)Някога там имало едно капанче и покрай него трябва да се мине:):):):)

31

Анонимен

преди 3 години

Проф.Шреек нищо ново не казва, ние това си го знаем.Така че тези които пуснаха вируса имат и ваксината, но тя ще се появи след "редуцирането".

30

Василев

преди 3 години

България е част от ЕС и стратегически партньор на САЩ и НАТО!!!От България се очаква да блокира пътния коридор на китайските стоки, които се дислоцират в Пирея и се пренасочват към различните части на ЕС!За сега България се справя успешно, Бати Бойко държи ситуацията под контрол, българите са в играта и се съобразяват с коронавируса!На България трябва да се даде финансова инжекция от ЕС, защото е надежден и сигурен партньор!Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!

29

Релеф

преди 3 години

Когато всичко започне да ви се връща тъпкано ще се скатавате някъде и ще си мълчите и ще се правите, че не се е случвало нищо. В най-скоро време ще дойде този момент!! :))

28

До 29

преди 3 години

Е най големия е верно е ;)

27

Предложение

преди 3 години

Единственият кадърен, способен, умен с перфектни комуникативни и координационни учения, който би се справил с ръководството на такъв международен екип за бързо реагиране е другаря г-н Бойко Борисов.Предлагам да създадем група, която да го номинира и за този пост. Има огромен опит и се справя с всичко последните 15 години у нас, като почнеш от охрана на Живков и Царя, после изгради фирма Ипон охраняваща 95% от всички стратегически обекти, министър на МВР, Кмет и накрая министър председател.

26

Релеф

преди 3 години

И хората, които публикуват всичките тия фалшиви новини в тоя сайт или са им упрели пистолет в тила, или са просто някакви психопати. Това не е пандемия, това е тест за интелигентност и 90% от вас не са го взели...

25

Василев

преди 3 години

Китай са направили успешен опит на самолет Джъмбо Джет С 919!Добър вечер селяни прости, китайския дракон ще ви пийне мозъците, ако не се самокарантинирате и блокиртате китайските стоки!!!Агент Ейдриън Мандалей!ЦРУ!!!

24

До 22

преди 3 години

Не си придавай важност . Дори и ти че разбра ;) няма ли някоя мацка пред която да се правиш на умен, че толкова го закъса да се вихриш по форумите. Вируса не се засилва според времето не го ли разбра ? Тиквоо?

23

Релеф

преди 3 години

Вие всички тук, дето ми отговаряте сте най-вероятно някакви ***, на които дори още брада не им расте. Няма аз заради някакви необразовани *** аз да се разболявам.

22

Анонимен

преди 3 години

До Пффффф 1Казвали са, че топлото време не помага, но и никога никой не е казвал, че в студеното време вирусът отслабва. Не чети избирателно, а ако се пъчиш с функционалната си неграмотност или когнитивен дисонанс, толкова по-зле за мрънщачи като тебе.Пфффф...

21

MaйMyната

преди 3 години

Нали е вълна, че можеше да е цунами

20

Анонимен

преди 3 години

Нека дойде сезонният грип с кихане и кашлица и тогава ще видим кон яде ли боб, и магарето дали е стока.

19

Анонимен

преди 3 години

Брей, тези експерти откриват всеки ден топлата вода.

18

Чебурашка

преди 3 години

До РелефОтпадъците обикновено не разбират повечето неща.

17

.

преди 3 години

Абе бегай, стига ни баламосвахте бе! Нали знаете как се наричат тези, които се продават за пари?

16

Варна

преди 3 години

Как точно тези екипи за бързо реагиране ще ограничат заразата?! Мерките, които се прилагат за ограничаване на пандемията са известни в цял свят..Не става ясно какво в повече и ново ще направят тези екипи, за създаването и командироването на които апелира професорът?!

15

Релеф

преди 3 години

До Чебурашка Ти си един обществен б0клук и дори не ти разбирам отговора. Няма нищо общо с това, което казах. Моля направи услуга на света и се гръмни! :))

14

ууу

преди 3 години

До АнонименКажи кой си лъжльо, за да те оборя! Как си вкарал приятелите си в инфекциозното!? Съжалявам, но седянката на тролловете я отложете поне за тази вечер. Коментираайте героичното посещение на вожда си в Брюксл