20

Овито

преди 3 години

Никога не давайте информация, на гнусните инспектори-предатели! Никога, не бъдете предатели, укривайте информация, само така!

19

Анонимен

преди 3 години

сега като умрат двама от тиа пак ще си говорим

18

Анонимен

преди 3 години

Много лесно ще открият контактните им лица, когато след 5-6 дни постъпят в болница. Това укриване се нарича мечешка услуга.

17

Анонимен

преди 3 години

на плажа бях 2 дни и ми хареса, че почти вс.спазваха около 1-1.5м.дистанция. Не кат в Англия. Даже ни дали англ.за примерен народ :))). Бързо да оздравяват вс.без последстивя Дай боже! И дано няма мн.др.новозаразени....

16

мисли

преди 3 години

да де, ама са заразили колко още, а пък те не знаят и може да имат по-възрастни роднини или колеги, това е проблемът.

15

за съжаление

преди 3 години

Организацията е наистина нулева. В Китай имаше кой да носи продукти на хората, тук обаче не е добре уредено. Оставиха хората да се смесват, а никой не помисли нито за болници, нито за хора под карантина, нито за полиция. Хаотично се действа, а президентът не си дава армията щото е скаран с министъра. Накрая само хората губят.

14

sod

преди 3 години

Във Варна на никой не му дреме за вирус или корона освен ако не е бутилирана и студена:) В района на морска гара хората са един върху друг и в заведенията и на това безумие лунапарк така че скоро ще има малко огнище от 350-400 хиляди

13

Хюсеин

преди 3 години

Продължение;Ето това е лечението в България! Народа е скрит, не ходи на лекар , Кото гледа какво става! Побъркаха децата и семействата ни! Как да се лекуваме? Това лечение ли е? От вън трябва да дойдат управници и да вкарат страната в ред! Нормални правила за лечение!Без стрес, полиции, разпити! Народа без стрес да отива да се лекува и вируса да изчезне!

12

Анонимен

преди 3 години

Живота е кратък казала една една еднодневка и умряла.

11

Хюсеин

преди 3 години

В страната има хаос и паника! Няма въведени правилни правила и мерки! Няма сигурност в държавата! Пълен хаос и ужас! Защо не вземат мерките на другите държави, като ни знаят! Няма срамно да питаш и да спасиш народа си! Объркаха България! Населението е болно и се крие! Като нормален човек отиваш на лекар, защото не се чувстваш добре ! Преглеждат те и от там нататък става страшно!!! Затварят семейството ти, започват разпити, поставят те под карантина! Няма какво да ядеш, сой да ти купи продукти !

10

Анонимен

преди 3 години

Де-мо-кра-ци-я. Който иска да слуша Мангъра, който иска да слуша Мутафа. Само да не пречи на другите.

9

Анонимен

преди 3 години

Създава се Масов имунитет по Мангърския модел.

8

Бау

преди 3 години

Младите и здравите не ги е страх. Те са най-опасни. Разпространяват заразата без да им пука, че може да убият някой ...

7

дифузно

преди 3 години

Дифузно разпространение, ще се усети до няколко дни голям брой заразени от тези нощни заведения, балове и т.н., само дано не се прехвърлят към рискови групи - от роднини, колеги. В Швейцария за един нощен бар, са изследвали посетителите, защото имат регламент да имат предварително списък. При нас понеже ходят много непълнолетни всички власти си мълчат и не искат такива данни.

6

Може ли

преди 3 години

да си толкова неграмотен! Една статия с безброй много грешки!

5

Анонимен

преди 3 години

"И десетимата новозаразени във Варна са млади хора"Въййй, "безсмъртните" ги е ударило.......въй-въй-въйййй

4

Таксиметров

преди 3 години

И какво таксиметров шофьор и жена... Най голямата пасмина... Е как да повярвам точно на най продажните.. 😂

3

Бай Иван

преди 3 години

Защо не кажат етноса на заразилите се, че основно от сватби и джънгър с родата стават такива истории ;) !!!

2

Кафявата лагуна

преди 3 години

Явно преместването на община Варна в сградата на бившия партиен дом, се е отразило по някакъв необясним начин на поведението на общинските съветници, станали са много алчни, корумпирани и крадливи, като истинските комунисти.

1

БАЧКАТОР

преди 3 години

Значи няма какво да им стане. Ще им мине по живо ,по здраво !