10

Анонимен

преди 3 години

И полякините не са момичетата за ескорт на цяла Европа Азия и Африка за разлила от чехкините.Разлилата от това да си с ЮСА и с германиика съответно.

9

Факт

преди 3 години

До Българин2000Е,ама след 4 години,когато очакваната инфлация ще е бая голяма.В момента средната заплата в Полша е около 1200Е,ама масовата-доста под 1000Е.То и у нас средната се води 1400лв,ама масовата е700-800.Впрочем,след като поляците масово са на гурбет,работата е ясна.Още нещо-разликата между стандарта в Полша,Чехия и Унгария от една страна и България от друга е същата като съотношение сега и по времето на комунизма.Голямата разлика е с Румъния-бяхме на едно ниво,обаче румънците дръпна

8

Анонимен

преди 3 години

Време е и Радев да обещае средна работна заплата 2000 евро на целия си Зайчарник.Вече обеща, че няма да се краде,...ама другия път !

7

Анонимен

преди 3 години

Около 800 долара! Ама колко е верно? Че те и за БГ дават около 1500 лв. че била от статистиката. Къде ги смятат обаче не знам. Повече май са на 600. Сигурно има с големи заплати от частни фирми и така се докарва 1500.

6

Унуфрий

преди 3 години

ЗА 2019 около 1100 евро, бруто. Във Варшава около 1400 евро бруто, средна заплата, а заплати по 5.000 евро не са рядкост, бентлита има на всяка улица.

5

Анонимен

преди 3 години

Защо се карате, бе? По-добре да съпоставяме цифри, вместо да си късаме нервите в началото на работната седмица, в течение на която трябва сами да си заработим нашите заплати?Ако някой знае, нека бъде така любезен да ни каже каква е днес средната заплата в Полша?

4

Анонимен

преди 3 години

До БългаринКаква е днес средната заплата в Полша?Аз не съм нито "-фил", нито "-фоб" по отношение на която и да било държава. Предпочитам да съпоставям актуалното им състояние и защото наистина не знам каква е средната заплата в Полша днес, интересно ми е какъв темп на растеж им обещават.

3

Анонимен

преди 3 години

Дуда срещу Ташаковски... какъв избор само..

2

Анонимен

преди 3 години

ДУДА РАЗБИ РУСКИТЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ТАШКОВЧЕТА.

1

Анонимен

преди 3 години

Все едно тука на балотаж втори да е соломон паси