17

Да,да,ама не

преди 3 години

До 9,5Никакъв наем! На Гърция България плаща репарации като победена във Втората световна война! Също репарации сме плащали и след Първата световна война! Четете историята! Нямаме загубена битка и знаме!Войните - катастрофи!

16

1

преди 3 години

До Хм,***,на чуждо умряло не плачи,не знаеш,накъде му е главата,или .....,колкото и лирата да е спаднала,спрямо лева,хората получават по 10000лири заплати,а ти ***,стига ли ти 610 лева минимална заплата

15

Червенибуклуци

преди 3 години

"К.премянов на стройке игралТихо к нему подошел самосвал.Не бьlло крика, не бьlло стона,толкова ботинки торчат из бетона."в-к "куку" 90-те години някъде

14

Хм

преди 3 години

Турското стадо го опоскват бежанци и кюрди,какво да платят хайваните?Заплатите им вече на половина на българските.Повечето изселници се чудят как да се върнат в България.

13

Анонимен

преди 3 години

Не 10 милярда, 200 милярда побе трябва да изплатят турците на България за ограбените тракийци. И това е без да се смята кръвнината за избитите хора и за тормоза им... Турция трябва да престане да съествува. Турската нация също. Това е нация от престъпници.

12

Анонимен

преди 3 години

Русофилите продадоха България, това е истината. Безродна шепа продажници, която ни дърпа назад вече повече от 130 години.

11

Сата Зн

преди 3 години

Последното убежище на негодниците е национализма. От сто дерета вода ще докарат, за да се разводни темата със записите, Гешевите провали и излагацията пред Европа. Днес се появи и от падъка Джамбазки да защитава банкянския къпут...

10

Сат Н

преди 3 години

Щом изкопаха и Премянов да помага, значи положението на русофилите е хуже губернаторского..,

9

Анонимен

преди 3 години

Държавата е управлява от дпс, какви обезщетения и справедливост очаквате?

8

Анонимен

преди 3 години

това същият ли дърт комунист е, за който си мисля, дето ми се разхожда из София с дипломатически номера

7

До 5

преди 3 години

Какъв наем бе, братчет. Единият ми прадядо е имал 400 декара собствена земя, 12 чифта волове, крави, овце, кози. И злато, което са оставили там с надеждата да се върнат и да не ги оберат по пътя. Това, което са ми разказвали баба и дядо как са бягали е огромен ужас.Все пак са оцелели, а много не са имали този късмет.Видяхме селото наскоро, имаме и карта по спомени на хора.Имах чувството, че баба и дядо ще ми отворят вратата/те тогава са били малки, но такова ми беше усещането.Златен край

6

Анонимен

преди 3 години

За фалита при Луканов се забравя, че на България имаше санкции, че е комунистическа страна и се искаше да затвори банки и заводи като конкуренти на западните и се разоръци като така НАТО спести от ракети и самолети за Гърция и Турция.

5

Анонимен

преди 3 години

До да,да ама неИ турците така ше кажат като гърците, че е турска територия и им дължим наем че са живели българи там или че сме изгонили турците от България. И накрая ще ни черпят по една чашка чай или гола вода. Няма друг начин за такива териториални спорове освен война, но тогава всички съседи се обединяват срещу България и всеки гледа какво да отмъкне.

4

да,да ама не

преди 3 години

Би следвало Премянов да знае точно кой български държавник е отписал собствеността на българите от гръцка Тракия в замяна на част от репарациите дължими на Гърция!Все пак е от същата партия!

3

да,да ама не

преди 3 години

Нека каже някой, че това е лъжа! Репарации на Гърция плащахме до към 1980г! Българи от Гръцка Тракия оставят там всичко - с описана движима и недвижима собственост оценена в швейцарски франкове се прибират след 1944г. от Беломорска Тракия тук в България! Тук получават нищо!Не съм борец за справедливост! Такава няма!

2

да,да ама не

преди 3 години

Не! Същото е с имотите на българите от гръцка Тракия!Оправени са част от репарациите, които България плаща на Гърция за ВСВ като победена страна! Колкото ще видим от Гърция - толкова и от Турция!На Гърция плащахме репарации и в натура - родопски кашкавал от мандрите/ по-старите от Родопите помнят /, агнета...........!

1

Герб 2020

преди 3 години

Разорението на всички българи