109

Сем. Жълтеникави

преди 3 години

Ами да ги нарисуват сега че.рни тия Симсънови. Щом вече са се излекували от жълтеница и не са вече жълти, става ясно защо толкова про.тотии има в детско филмче.

108

Истинският Винету

преди 3 години

Аз Винету искам моите филми да се озвучават само от истински индианци. Хич не ми пука, че главният актьор Гойко Митич е сърбин, авторът е германец и че има два варианта на Винету. Единият източногермански и един западногермански. Не съм я слагал аз Берлинската стена, я!! Отсега нататък само индианци ще озвучават индианци.

107

До 106

преди 3 години

Това за пеещия че.рен Орфей можехме да осъдим САЩ. Според легендата Орфей е живял в Родопите и си е чист българин. Гърците много се ядосаха като американците във филма изкараха Александър Македонски гей. Май филмът го забраниха по едно време.

106

До 105 от вещера

преди 3 години

Щом афроамериканска котка ти пресече пътя в САЩ кажи : Доналд Тръмп 3 пъти. Ако не се обърне че.рен да те замери с камък и да изръмжи :,, Само Флойд" значи не си урочасан.

105

Анонимен

преди 3 години

На тази страна единственото решение е Йелоустоун...

104

Анонимен

преди 3 години

А сещате ли се за тъпата американска интерпретация на старогръцките легенди и митове , където Орфей беше вапцан отвсякъде в черно !? Това не е ли върховна гавра с бялото население ?

103

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли какво трябва да се направи против уроки ако афроамериканска котка ти мине пътя? За един приятел питам...

102

Обява в САЩ

преди 3 години

Търсят се извънземни от планетата Мелмак да озвучават Алф. Алф изгуби гласа си, но не искаме да го сменяме с друго извънземно. Само някое друго от неговия вид да го озвучава.

101

Споделено

преди 3 години

А Аз се чудих преди време как в един сериал за крал Артур жена му Гуиневър е толкоз м.ур.га.ва ? Мислих, че тая играе слугинята на кралицата, а тя да била кралицата. Беше с някакъв отвратителна бенка на лицето и бая възрастна. Актрисата е индийка по произход. Дори Артур да е легенда, пак не се връзва във филма.

100

Koko

преди 3 години

Това се нарича расизъм!

99

Леле

преди 3 години

Афроамериканско море БУАААХАХАХАХАХАХАХААААААА

98

Леле до 100

преди 3 години

***, млякото ВЕЧЕ е обявено за расистко хахахаха имало си някаква съставка в млякото и затова чернокожите гангста не можели да го консумират, както белите хора хахаха не лъжа, цъкни в нета :)))) то вече не се и ядосвам, смея се с глас lol

97

Анонимен

преди 3 години

Ето, това е расизъм!

96

White dicks matter

преди 3 години

Да забранят и снега в САЩ защото той е бял и е расистки . Млякото по магазините същи да го оцветяват предварително с мастило от сепия да е лилаво или черно а не бяло защото това е расизъм . Мммкей

95

Снежанка калпазанка

преди 3 години

Ами тя Снежанка като е отишла в къщата в махалата на джуджетата ,е усвоила занаята. Нали трябвало да яде? И пак са я държали гладна и отишла да краде ябълки от бабки. Затова и е приседнала ябълката я, докато е бягала да не я хванат. Това ще е новата версия с афроамериканци.

94

Анонимен

преди 3 години

Ся, за да сме у крак с "новата мода" почваме тотално и кардинално:- всички бели исторически и митологически личности у киното треба дъ съ тъмнукожи афро.Никакви бели, руси и светлооки Викинги, саму тъмнукожу афро- всички бели приказни герои същу - например Снежанкъ става Мур-гъв-ел-къ.

93

Бойко До 88

преди 3 години

Е как Афроамериканко море??? По заплати може сте в Африка без банани ( аз си имам чекмедже с милиони), ама иначе ще влизаме в Шенген. Ще го прекръстим на Борисовото море. Имаме си Борисовата градина, сега искам и едно море на мое име.

92

Анонимен

преди 3 години

САМО СЕ ЧУДЯ ,,КОБРАТА'' КАК ЩЕ СЕ БОКСИРА ?????СЕГА ОСТАВА ДА ГО ОБВИНЯТ И В НАСИЛИЕ НАД ЧЕРНОКОЖ :-/ЩЕ СТАНЕ КАТО С ''КЛИЧКО''

91

Анонимен

преди 3 години

Само да питам, как може малкото черно пра.се Теса Томсън да играе валкирия?

90

Тия не са ли извънзе

преди 3 години

А тия от това семейство Симсън последно че.рни ли са? Що са ги нарисували в жълто? На мен ми мязат на извънземни, не на хора. Вероятно дошли от планетата на Алф и копиращи хората в САЩ.