160

Анонимен

преди 3 години

Мотивите на съда са убийствени, между другото - като например, че орган, който е създаден за да дава съвети, се опиват да го съдят затова, че е дал съвети и все от този род.Гешефта рано или късно ще изгърми тотално.

159

Анонимен

преди 3 години

Решенията на съда са най-доброто узаконяване на кражбите на властниците...Кражбите се виждат, но съда казва -не ,законно е !

158

Анонимен

преди 3 години

Битката е между Костов от една страна и Доган и Боко от друга. Тия тримата плюс Плевньо са хора на Костов.

157

Германия

преди 3 години

В БЪЛГАРИЯ правосъдие НЯМА! Гонят джебчии и дребни рибки само за са имитират дейност! Заради такива "съдии" преди години взех Еднопосочен билет, навярно още стотици ощетени от "правосъдието "са постъпили като мен! Боже, пази България и хората там от тези навлеци!!!

156

писател

преди 3 години

Крадците на едро ,закон не ги лови.

155

Анонимен

преди 3 години

Всичко е нагласено! Ако ги бяха осъдили,щяха да се признаят за виновни за това което направиха с първа инвестиционна банка. Очаквайте скоро тотално унищожение на бългаската държава от тиквата,каскета и миризливата им партия ГРОБ.

154

ivailo

преди 3 години

Каскета най-много да съумее да осъди Иванчева... Толкова са му силиците.

153

Анонимен

преди 3 години

ДрОгаре подпира ли ви пожарникарския отзад?

152

Анонимен

преди 3 години

Тотална промяна трябва,никакви Трифоновци,Манолови и сие смешници.Всички тези трябва да отидат на бунището.Всички политици от 1989.до днес са за затвора.Народе съдебната система е доста виновна.По добре Путин да прати хора да поемат България,до като ние си изберем истински полици

151

Борисов е злобар

преди 3 години

Който не му е ясно ,да му кажа - в момента цялата държавна машина се движи от емоциите на Борисов ,а той е злопаметно глупаво koneленце.Мрази Трайков защото го издаде за фиаското на катарският плаж.Мрази Прокопиев защото не му мълчи и не го хвали като Пеевските медии.Мрази Дянков защото му развали схемичката със Златев и Лукойл.Обвиняемите може да са всякакви ,ама това дело беше скалъпено за да чеше егото на пермиерът тиква.И естествено катастрофира - Борисов не може да измисли нещо умно

150

Анонимен

преди 3 години

Съдът всички наред оправдава

149

сокол

преди 3 години

Дянков с американски паспорт.Там няма осъдени за присвояване на големи пари.И никъде няма. Само в Китай получават публично по един коршум. Дянков открадна с благословията на агент ББ 1 милиард от пенсионния фонд.Уж "назаем",така казваше.Да платят такси на НАТО, ЕС...След това отиде на поклон в Русия...За своите дела плати със здравето на сина си.Те всички плащат на своя Господар с най-милото..Но ВРЕМЕТО ще ги съди.

148

Анонимен

преди 3 години

В МВР ХВАНАХА .....СЕГА Ъ, И НЕКОЙ ДРУГ СЪДИЯ ТРЕБЕ ДА ХВАНЕТЕ !!!!!ЕГАТИ КОРУМПИРАНИТЕ СЪДИИ :((((

147

Чонко

преди 3 години

Защо не ги съдят ,а ги опраовдават.

146

Анонимен

преди 3 години

Генади е голям ахмак.

145

?

преди 3 години

Герберски *астиКакво значи Нищо повече?Пак се направихте на кутевци?

144

Анонимен

преди 3 години

КОГАТО ЕДИН ДЕН ЗАСПАЛИЯТ НАРОД СЕ СЪБУДИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ ДА РАЗДАВА СПРАВЕДЛИВОСТ ПЪРВО ОТ СЪДИИТЕ . АКО ИМА ЕДНА ДЪРЖАВА ТОЛКОВА КОРУМПИРАНИ СЪДИЙ КАТО БЪЛГАРИЯ ЗНАЧИ Й Е СПУКАНА РАБОТАТА

143

6

преди 3 години

Някой да е очаквал друго решение при тази тотална корупция ?

142

Анонимен

преди 3 години

Дянков и Трайков бяха спуснати за министри в кабинета "Борисов - 1" с отвъдокеански парашути, и с единствена задача - да провалят строителството на АЕЦ "Белене". При такива заслуги пред Големия брат отвъд океана, би било пределно наивно да се очаква български прокурори и български съдии да свалят дори косъм от главите им.

141

Анонимен

преди 3 години

Скоро и бобоко и боко, и т.н.