14

Матей

преди 3 години

Ония ден гледам един публикувал какъв годежен пръстен бил купил на жена си, пък се наложило да го оразмеряват. Страшен проблем.Марката бе NEIL LANE, никога не я бях чувал. Като отворих сайта им и видях цените, разбрах защо не съм ги чувал. 50 хиляди долара за някакъв въшлив пръстен.Моята годишна заплата е 38 хиляди лв.Начи за да покажа, колко много струват чувствата ми, тр да изтегля заем, за да купя този прехвален пръстен. Ако обаче не го постна в инстаграм после, се едно не съм се сгодил

13

Митко

преди 3 години

То пък никаква иновация.Да шият маски,слипове,потници,смяна на ципове,подкъсяване-много варианти.Само мрънкаме.Сам си в ателието-бачкаш си никой нищо не може да ти каже,но желанието го няма.И тези дето даряват парите за тоалети за каузаи ходят по тениски-да вземем да ги осъдим,защото не са ви дали парите на вас ли?

12

до МладоЖенците

преди 3 години

как е кекса по време на Чума, като в романа Любов по Време на Холера ли е?!

11

Анонимен

преди 3 години

ас сам шивачкъ циял живот. циял живот ме мамиат лоши чурбажии. осигорияват ме на минимална ама ми дават хилияда лева. нестава така. ас циял живот плаштам данаци и изкам справедливос и да взимам помошти. на протес излизаме всичкити шивачки на кючека на масата както сте ни виждале вав фейсбок

10

Сделано в Китае

преди 3 години

Обличайте по Един БиоЗащитен Костюм, 4-та Степен на БиоЗащита - това е Истината!!

9

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не ме интересуват. Да не споменаваме имена, но няма да забравя как "топ дизайнерка" ми отказа платежен документ, за да скрие приходите под масата. Разбира се, направих я на пух и прах, след като отказах да платя, и стана за смях. В последствие скони да ми издаде документ, но отказа плащане по банков път, следователно отново стана за смях. 90% от този бизнес е в сивата икономика. Данъци не се плащат, следователно не ми пука за тях, ама грам.

8

House M.D.

преди 3 години

И на тях ли трябва да дадат от моите пари, че да оцелеят?

7

Свободен мъж

преди 3 години

Бракът е робство.

6

Анонимен

преди 3 години

Да се адаптират шивачите, да се ориентират към нови професии, има много нови професии като избелител на ануси примерно.

5

Анонимен

преди 3 години

То едни тоалети - нямам думи. С такова съдържание на полиестер, че се самозапалват на силно слънце.

4

Анонимен

преди 3 години

Виновни са ГЕРБ и Бойко Борисов. Като си изберем Черепа всичко ще се оправи.

3

PPK

преди 3 години

Заради пълния портфейл съм готов да изкарам дватринайсе инфекции от ковид, мовид и братовчедите му, нищо няма да ми стане, ей-ся като почнете да ме кълнете и да пророкувате, да знаете, че може аз да съм с пълен портфейл, и здрав, пък вие - уплашени, без пукнат лев и болни.

2

Анонимен

преди 3 години

Защо ти е да се жениш?

1

Анонимен

преди 3 години

Да се женят и празнуват баловете в дискотеките и баровете, според гербавата НОЩ там е безопасно.