84

Спиридон

преди 3 години

До До СЪДИИТЕ !А за държавна измяна трябва да се прилага смъртна присъда както допреди 25-30г ии понастоящем в Китай и Щатите.

83

Отдел Наркотици

преди 3 години

Колко наркомана с по доэичка вкарахте в эатвора а диларите ги пазите срещу %. Не трябва ли да вкарате диларите и да спрете разпространението ама така няма печалба и не описвате деиност и ще решът че сте излишни! Най "интересния" отдел във полицията пазите ли международните канали эа трафик с конвой. Тировете минават с конвой сигорно тука с корупция сме се прочули всичко може пара под масата да има

82

Анонимен

преди 3 години

Тоя за пазач на паркинг не става, те му дадоха пост. На всичко отгоре му дават да говори из медиите.

81

izh

преди 3 години

До ха-хаКомунизмът се описва точно с три думи "глад, мизерия. простотия" Някои от комунонаследниците решиха въпроса с първите две при луканово-гечевата приватизация, но третата е извън цивилизационното им развитие. Нерешилите лаят и плюят по форумите белким се уредят с някоя троха

80

ха-ха

преди 3 години

До izhВ бандата на Боко "ГЕП" всичко е гнило , и под гнилото се показва направо изгнило.Един свестен човек няма в цялата банда.Всички сте там заради чекмеджетата ,драги гърбушко.

79

izh

преди 3 години

Факт е че при ГЕРБ брусят гнили ябълки. Имам чувство, че пишещите по форумите са лично засегнати. Или не е само чувство?

78

Скандално

преди 3 години

Преди дни ГЕРБ приеха промени в ЗМВР, където подобни мръсни полицай имат право да напуснат системата като получат обезщетение и високи пенсии,ето това е хунтата...с вашите пари се плаща на бандити и крадци.

77

Анонимен

преди 3 години

Спиридонов ,Гешев ,Сарафов ,Мл.Маринов и брат му ,са все членове на ОПГ "Петьо Еврото и Пеевски"

76

Анонимен

преди 3 години

ГЛЕДАЙТЕ ИСТОРИЯТА НА ИЛИЯ ЗЛАТАНОВ И ФИРМАТА МУ ВЪВ ФЕЙСА!ВИЖТЕ С ОЧИТЕ СИ КАКВО СЕ СЛУЧВА В МОМЕНТА В СТРАНАТА НИ.И ТАКА Е СЪС ВСЕКИ ПО-ЗНАЧИМ БИЗНЕС.

75

Дърт

преди 3 години

До Запозната 75:"...грипа намали електората на дъртите"Ще му предложа да започне от теб!!!Ти да си първата!!!

74

До СЪДИИТЕ !

преди 3 години

Предвидените наказания за такъв тип престъпления са СМЕХОТВОРНО МАЛКИ ! Вземайки предвид важните постове, които са заемали, такова нещо трябва да бъде таксувано като ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА !

73

Анонимен

преди 3 години

Полицята у нас не е в услуга на народа, а обслужва власта , нормативи и планове за глоби, надменост, мачкане, спирания без повод, проверки .

72

Анонимен

преди 3 години

До Запозната #75Вие вероятно сте от с.Болярово ,Ямболско и сте по-известна като "тъъъъпата кърджалийска п...а" ,която не знае къде се намира Пекин.Кариерата ви се дължи на дълго целуване на "онази работа" на Вожда.

71

до 80

преди 3 години

Че на теб ще ли та са бе!?!егати образа!хахааа

70

Анонимен

преди 3 години

Гледайте във фейсбук историята на Илия Златанов!!!Ще ви се отще да живеете в страната на Барба Ганьос и Хунтата!!!

69

eve1

преди 3 години

Првдвиденото от закона наказание от3 до 10г е по-скоро поощтрение за техните колеги да продължават в същия дух.Тези трябва да лежат по минимум 25 г в затвора .Ето това са истинските убийци на Милен Цветков и на още много невинни хора с унищожени животи от наркотиците.

68

Ин то дъ ТрапЪ

преди 3 години

Просто смяна на ениичарити следящи ионтрабанда и престъпност да обслужват само определените от ДС лица!Агенция създадена с репресивна и преторианска функция!

67

мдаа

преди 3 години

те чуждите служби трева пасат...

66

Анонимен

преди 3 години

Могат просто да се закълнат във внуците си. Популярно е напоследък, пък и се смята за достатъчно.

65

адвокат

преди 3 години

Да ги смъмрят и да ги връщат отново на работа.Нека подпишат клетвена декларация,че повече така няма да правят.Ако се прилагат най-тежките наказания при всички нарушения на служителите на МВР доникъде няма да се стигне при тоя глад за кадри.Със сигурност оттук нататък ще си гледат съвестно работата и ще бъдат за пример.